sunnuntai 9. lokakuuta 2011

but i never had to wake and see

kakku
korui
choklad
moikkelis
sydänkakkuu
suklaaaaaaheisannn
kuulokkeet
doraemon


Mooooi!
En oikeesti ymmärrä mihin aika katoaa! Tääki viikonloppu vaan hurahti ohi. Oli vähän tylsää mut toisaalta oli kiva ottaa rennosti. Lauantaina näin pitkästä aikaa Tanjaa ja Annia. Tehtiin kakkuu mikrossa ja se jäi toiselta puolelta raa'aks ja toiselta puolelta se kärähti. Oli tosi kiva päivä tyttöjen kanssa! :) Tänään käytiin kaupassa ja mummolassa. Äiti osti miulle Adidaksen lökärit ja semmosen kivan paidan ja nuo parissa kuvassa vilahtavat kuulokkeet! :)

Sit seuraavaan asiaan! Eli se kiva juttu minkä lupailin tapahtuvan syyskuun lopulla ei oo tapahtunu vieläkään, koska oon onnistunu tässä asiassa jotenki harvinaisen hyvin. Eli ELEVEN FINGERS -blogi täytti 30.9.2011 kaksi vuotta! Samannimisenä ei ole kyllä koko aikaa kulkenut, en edes muista kaikkia nimiä joita tällä lapsukaisella on ollu koska jossain vaiheessa vaihdoin sitä koko ajan, mutta kolme viimesintä on ollu ELEVEN FINGERS, Rain dropping ja Strawberryfilling. Tuntuu aika jännältä, että tähän blogiin oon kaks vuotta tuhertanu asioitani teidän kaikkien nähtäväks. On ollu enemmän ja vähemmän aktiivisia kausia ja eri kausia muillaki alueilla. Tää blogi on nyt osa minuu enkä vois kyllä elää ilman tätä, sen verran kiinni oon tähän kasvanu tässä kahden vuoden aikana :---) Melkein vois sanoa, että tää on ku oma lapsi. Eli näiden pölinöiden pääpointti on se, että meen huomenna ostamaan S-linnasta jotain kivaa ja järjestän arvonnan teille kaikille! Arvonnan palkinnot ja osallistumisohjeet ilmestyy siis tänne blogiin jossain aikaa ens viikosta, toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu! :)

Ja nyt lopetan tän romaanin kirjottamisen ja meen kiltisti nukkumaan! Paitsi että sen verran vielä tuli noista arvonnoista mieleen, että käykääs täällä osallistumassa arvontaan myös! Öitä :)

3 kommenttia:

 1. aina siun postauksia lukiessa tulee nälkä :--D

  VastaaPoista
 2. tää postaus ei lievittäny miun tuskaa ku oon suklaalakossa vanhempien & terveydenhoitajan toimesta, sillä oon näköjää sille allergine <33333333

  VastaaPoista
 3. siiri: Haha ;p

  Aino: Ainiiii voiei :(

  VastaaPoista