sunnuntai 23. lokakuuta 2011

who would have known how bittersweet this would taste

rantasalmi
jou
kirjoja
godis
sösösö
lukkosydameen
porrrrrrkkanaakurkkua
ottokaaaarl
lagilagi
ei toki fb lagannu tai mitää...?
dataaaan

Moi!
Ohops, yli viikko ilman postaamista. Syy on yksinkertainen: unohdin tietokoneen s-linnaan maanantaina ja sain tän käsiini nyt vasta sunnuntaina! :D Viikko ilman konetta oli ärsyttävä, mut tulipahan ainakin nukuttua. Muutenki oli aika kiireistä, esim. tiistaina vietettiin 8½ tuntia kunnantalolla nuorten kuulemistilaisuudessa. No, nyt kaikki jotka tuntee miut voi kysyä iteltään: MITÄ? Kysyin sitä myös ite. Mitä minä, laiska ihminen jota minkäänlainen politiikka ei kiinnosta pätkääkään, tekee kahdeksan ja puoli tuntia valmistelemassa jotain esitystä terveydenhuollon nykytilasta Rantasalmen kunnan päättäjille? Niinpä niin. :D Torstain ja perjantain Jossu oli käymässä ja käytiin mm. hautausmaalla kävelemässä ja puhumassa syvällisiä. Perjantaina siivosin urakalla ja lauantaina tuli Emilia (ja se toi koneensa jeeeee)! Oon syöny taas kauheet määrät ruokaa :D Nyt on onneks syysloma! Meille jäi kyllä aika paljon tekemistä lomaksi, mutta mitäs pienistä kun ei ne pienetkään meistä :----) Näkyillääs taas!

8 kommenttia:

 1. hihi kiitti kommentista :) mua naurattaa toi facebookin lagaaminen! mullaki tänää näky keskustelussa et ois paikalla ihmisiä ketä en ees tiedä, semmosii ketkä ei oo ees mun kaverilistalla :D

  VastaaPoista
 2. mut kivan olonen blogi ja kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
 3. http://minttuwrites.blogspot.com/2011/10/8-asiaa-minusta.html

  tuolla haastetta sulle, jos et vielä oot tuollaista tehnytja haluat sen tehdä!:)

  VastaaPoista
 4. nea: Kiitos! :) Ja haha, näkispä sen päivän jollon fb EI lagais... :D

  mindddu: Kiitti, oon kyllä jo tehny tuon :>

  Orvokki: Kiitosta! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi ja tykkään kirjotustyylistäs :) Postauksissa on kivasti sisältöä, tosin kursivoidut sanat pomppaa ehkä vähän liikaa tekstistä, ne vois olla vähän pienemmällä tai sitten niitä vois olla harvemmassa.

  VastaaPoista
 6. Tessa: Kiitos palautteesta! :>

  Ilona: Kiitti! :)

  VastaaPoista