sunnuntai 30. lokakuuta 2011

make me your radio, turn me up when you feel low

kieliulos
tuliaiset
asusususu
topit ja neule h&m farkut only (veromoda)
sydänjoo
oontyhmä
MINULLE!

Moi!
Noniiin reippaana tyttönä palattu Rantasalmen rakkaimmille rannoille! Eekoo kävi turkissa ja kynnyksellä venaili tommonen sydämenmuotonen karkkiasetelma, namjee:p (olin läski ja söin jo kaikki) Matka bussilta kämpille on ehkä sata metriä, mutta ihan liikaa. Laukkuja riitti ja laukuissa painoa, oikee käsi tais venyä viis metriä matkan aikana. Äiti kävi kirjamessuilla ja toi tuliaisina englanninkielisen Kiroileva siili -albumin Milla Paloniemen nimmarilla ja piirroksella varustettuna ja noita minis choko weetabixeja! Tänään on ollu pärstäkuvailun ja tuskadatailun päivä, eli mitään järkevää en oo saanu aikaseks. Se EYP:n istunto lähestyy ja siellä pitääki olla viralliset vaatteet, iiks. Jotain virallisempaa kyllä löytyy mutta yhdistelyssä on vielä miettimistä, hmm-hmm. Nyt voisin kuitenkin mennä suomentamaan venäjän kappaleen ja lukemaan ruotsin sanareihin. Toinen lomaviikko olis kelvannu mutta ei voi mitään ja narinat ei auta, siispä positiivisena eteenpäin! Kiitän ja kuittaan, käykääs kurkkimassa vielä tämä arvonta! (Tällä kertaa en mainostanu omaani :pp )

3 kommenttia:

 1. voi kauhea, kävin tässä yks päivä pitkästä aikaa blogilistalla ja huomasin siellä vasta sun linkkaukset tunnustuksista jotka oot antanut mulle! :O :D kiitoksia paljon ja oon todella pahoillani etten ole niitä tehnyt sillä en ole huomannut etkä ole mielestäni mitään niistä minulle ilmoittanutkaan (tai sitten en vain muista)!

  oon nyt saanut muutaman samantyyppisen haasteen parilta muultakin, joten annathan anteeksi jos toteutan edes ne? :)

  kiitoksia kuitenkin hurjasti! ♥

  VastaaPoista
 2. Magdaleena: Hehe:p

  Josse:Joo, en tainnu lupauksistani huolimatta ilmoittaa noista kuin parille, koska en silloin ehtinyt ja myöhemmin unohdin....:D Ja ei tietenkään haittaa yhtään! :)

  VastaaPoista