maanantai 20. heinäkuuta 2015

LEMPPAREITA

V-KAULA-AUKKO
 photo IMG_0387_zpsesgnaig0.jpg
Oon ihan ihastunut v-kaula-aukkoisiin paitoihin. Kuukausia sitten näin jossain lehdessä tuollaisen V:n muotoisen kaulakorun, ja ihastuin siihen ikihyviksi. Lienee tarpeetonta sanoa, että kun Primarkin koruosastolla sellainen huuteli yhden punnan hintaansa, se lähti hyvin äkkiä mukaan. Tässä onkin miun tän hetken lemppari yläosa: v-kaula-aukko ja v-koru. Näyttää huolitellulta ja kauniilta mutta on helppo. Tykkään!

TUNEIN-RADIOSOVELLUS photo IMG_7391_zpsrfe9kmly.jpg
Tällä sovelluksella voi kuunnella mitä tahansa radiota nettiyhteydellä! En jostain syystä oo saanu läppärilläni nettiradioita toimimaan, johtuisko siitä, että tää kone on muutenkin ihan susi. Mutta onneksi TuneInillä onnistuu suomalaisen radion kuunteleminen hyvinkin helposti! :-)

SKRÄPPÄYS photo IMG_7397_zpshor9rjmk.jpg
Skräppäysinnostus on nostanut päätään pitkästä aikaa. Jotain rentouttavaa on siinä, että selaa läpi kasakaupalla lehtiä, leikkelee kaiken kiinnostavan ja sommittelee niitä vihkon sivuille kokonaisuuksiksi. Ryhdyin tähän lähinnä siksi, että "no on tylsää ja noita ilmaisjakelulehtiä on kerääntynyt, pitäisköhän leikellä ne että sais heittää sit roskiin" ja täähän tempaisi taas mukaansa! :-)

LUKEMINEN photo IMG_7398_zpsvzmnzp9p.jpg
Myös lukemisesta oon innostunut suuresti taas pienen tauon jälkeen. Varsinkin, kun oon huomannut, että englanninkielisetkin kirjat menee täysin ongelmitta, mitä ennen arastelin. Täällä Englannissa ei kirjastoissa oikeestaan oo tällasia hömppäkirjoja ollenkaan, joten oon ostanut nää kaikki itse. Suurin osa on kuitenkin kirpputorilta alle punnan hintaan, ja sinnehän ne voi sitten takaisin kiikuttaa, jos tavarasta tarttee eroon päästä! Oon itse asiassa luonnostellut tästä lukemisesta vähän pidempää postausta, sitä luvassa sitten, kun saan koottua vielä pari kirjavinkkiä.

CADBURYN CHIPS AHOY! -SUKLAA photo IMG_7403_zps6gv31fdf.jpg
Voi vitsit että tää on hyvää! :p Puntakaupasta sai kaksi levyä punnalla (!), joten sitä piti ostaa varastoon. Ai nam, aatelkaa nyt, suklaakeksin palasia suklaassa... *sydänsilmäemoji*

ESSIEN FUNNY FACE -SÄVYINEN KYNSILAKKA photo IMG_7404_zpsjqr2jmjw.jpg
Tää kynsilakka on päätynyt viime aikoina kynsiin useimmiten. Leviää helposti ja tasaisesti, on pigmenttistä eli yksi kerros riittää, ja kuivuu nopeasti. Ja onhan tää aika kivan raikas värikin!

SKIN THERAPY -IHONHOITOSARJA photo IMG_7407_zpsz8nfqvfd.jpg
Syksyllä ollessani hieman vähissä varoissa meni kasvoputsarini loppumaan. Nappasin kaupasta mukaan halvimman, minkä löysin... Ja rakastuin. Tää sarja on siis ihan tajuttoman halpa: alle punnan per purkki. Tuoksuu hyvältä ja mie oon kyllä ollut ihan tyytyväinen tän tuloksiin. (Paremmin sopii ainakin kuin esim Neutrogenan tuotteet) Miun kasvojen iho on kyllä nyt huonommassa kunnossa kuin pari vuotta sitten, mutta toisaalta siihen voi vaikuttaa niin moni muukin asia kuin putsari.

EARL GREY -TEE photo IMG_7409_zpsp5w5mncv.jpg
Just niin kuumana, että sen pystyy just ja just juomaan, lorauksella maitoa. Aaaai että! Tää kyseinen tee vielä näyttää aika porvarilliselta, mutta todellisuus on se, että vaikka se on reilua kauppaa, se maksaa £1,50 /50 pussia.

SAKAREN KUORINTA-AINE photo IMG_7414_zpsvryxh5k9.jpg
Mainitsin muutama kuukausi sitten, että miut oli raahattu Sakareen ja myyty miulle kasvojen kuorinta-aine. Oon ollu siihen kuorinta-aineeseen tosi tyytyväinen, joten nyt kun miut ja Tia taas kiskottiin sisään, päädyin ostamaan tän kuorinta-aineen vartalolle. Sakare on sellainen kauppa, että sinne oikeesti huomaa päätyneensä sisään ihan vahingossa. Sitten ne esittelee tuotteensa iholle niin, että niistä mykistyy, ja myy kaiken :-D Mutta miusta tuo noiden markkinointi- ja myyntikeinot on ihan loistavia ja asiakaspalvelu kuin toisesta sfääristä, joten sinne sisään imaistuksi tuleminen on oikeastaan miusta aina vaan yhtä mukava kokemus. No, tää kyseinen scrubbi sisältää kuolleenmeren suolaa ja uskokaa tai älkää, tällä tulee ihosta ku vauvan peppu! (toisin kuin miun vanhalla kropan kuorinta-aineella, jonka käytön jälkeen en huomaa mitään eroa entiseen... heh) Purkki maksoi £20, mutta teelusikallinen riittää koko kroppaan, joten purkki riittää vuodeksi. Parempaa tää on kun joku puntakaupan, missä on ties mitä kemikaaleja! :-D

Tässä koottuna muutamia tän hetken lemppareita. Tykkään itse lukea tällaisia postauksia, joten päätin toteuttaa itsekin. Vaikka miulla olikin aika brittipainotteiset suosikit ja suurin osa lukijoista asuu Suomessa, oliko jotain samoja lemppareita? 

2 kommenttia:

 1. Meidän lähikirjastossa taas on ihan törkeen hyvät valikoimat hömppäkirjoja, ja oonkin imassut niitä jo kuus kappaletta tässä vajaa parin kuukauden aikana! :D Ihan parasta aivot narikkaan -lukemista (raskaan) aupparoinnin vastapainoksi.
  En ollutkaan ennen britteihin tuloa lukenut edes yhtä enkunkielistä kirjaa loppuun saakka (jep, se lukion vitoskurssinkin kirja jäi puoliväliin...), mutta tänne tultuani ja englantia kuunneltuani englanninkieliset kirjat meneekin yht'äkkiä ihan yhtä sujuvasti kuin suomenkieliset! Se oli ihanaa huomata.
  Tällä hetkellä menossa (kesän kunniaksi) Paige Toonin One Perfect Summer. Suosittelen!!
  En malta oottaa lukupostausta... t. Kirjafriikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Voi että, pitääkin kai käydä omassa lähimmässä tutkimassa. Tuo kokemus kun on Lontoon ulkopuolelta... Miekään en ollut lukenut, paitsi jonkun sellasen easy reader -Anne Frankin päiväkirjan, jonka olin jo lukenut suomeksi, joten tiesin, mitä siinä tapahtuu. :p Yllättävän sujuvasti tosiaan sujuu, jee! Kiitti hei vinkistä, ja miepä päivittelen vähän sutä postausta... :p

   Poista