sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

TÄNÄ VIIKONLOPPUNA OLEN...

...KÄYNYT EKA KERTAA IKINÄ NANDO'SISSA

Tia kuuli, etten ole vielä koskaan käynyt tässä ravintolassa, joten tytöthän lähti! Pitkän pohdinnan lopuksi otettiin yhteinen annos, joka oli tarkoitettu jaettavaksi. Siinä oli kokonainen kana (heh) ja neljä lisuketta. Ai että oli hyvää! Otettiin lisukkeiksi coleslaw, valkosipulileipä, ranskalaiset ja lehtisalaatti. Suosittelen! :-)
 photo IMG_0133_zpskpe2egqt.jpg photo IMG_0136_zpszat871np.jpg photo IMG_0142_zpsti5nsxuq.jpg

...ETSINYT KISSAA

Hömppä on ollut ihan hömppä koko viikonlopun. Ja reppana.. Perheenäiti pyysi allergioidensa vuoksi, etten päästä enää kissaa sohvalle. Sydäntä särkien oon joutunu häätämään Ellan vierestä vaikka kuinka monesti. Kunpa kissoista ei lähtisi karvaa... :'--(
 photo IMG_7167_zpsfwdoyf4t.jpg

...KÄYNYT MAGNUMIN POP UP -JÄTSKIKAUPALLA JÄTSKILLÄ

Käytiin Tian kanssa viime lauantaina yrittämässä sisään, mutta jonot olivat valtavat eikä meitä kiinnostanut jonottaa. Perjantai-iltana meillä olikin tuuria, sillä jonoa ei ollut yhtään ja päästiin suoraan sisään! Hehe, kannatti odottaa. Jätski oli tosi hyvää ja ihan tuoretta - paketista kuoriutui pelkkä vaniljajäätelöpuikko, ja jäätelöntekijä dippasi sen suklaassa, jonka sai itse valita. Jäätelöön sai valita myös kolme päällystettä ja koristesuklaan. Namskis!!
 photo IMG_0131_zps4v0nsipa.jpg photo IMG_0108_zpsknr5o9a7.jpg photo IMG_0109_zpsbyghtdsj.jpg photo IMG_0116_zpsofmuieef.jpg photo IMG_0114_zpsg8egw9f6.jpg photo IMG_0122_zpsujm8ly1o.jpg photo IMG_0126_zpsgwmjgtms.jpg

...KÄYNYT YÖELÄMÄSSÄ EKA KERTAA IKUISUUKSIIN

Salla houkutteli miut messiin. Mentiin Camdeniin, enkä oo koskaan ennen ollut siellä ulkona. Olipa superkivaa! Yllätyin ihan, kun luulin että olisin taas ollut ensimmäisen lähdössä kotiin ja todennäköisesti ennen puoltayötä. Mutta oli tosi kivaa päästä tanssimaan pitkästä aikaa! Mukana meillä oli vielä kolmas suomalaistyttö ja yksi ruotsalaistyttö, ja olipa hauskaa päästä puhumaan kerrankin kunnolla englantia toisin kuin suomalaisten kavereiden kanssa. Ja kyllä sitä ruotsiakin tuli vähän soperreltua ;)

 photo IMG_0192_zpsghnj23jt.jpg photo IMG_0177_zpsclpgpnqk.jpg

...HERKUTELLUT VIELÄ LISÄÄ

Ihan kuin ulkona syömisessä ja jätskillä käymisessä ei olisi jo tarpeeksi. No mutta, ruoka on hyvää ja syöminen on kivaa! ;-)
 photo IMG_7157_zpsjbju2zys.jpg photo IMG_7165_zpsbxqmii38.jpg photo IMG_7160_zpsp5k0d4yc.jpg

Mitä teidän viikonloppuun? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti