perjantai 9. syyskuuta 2016

BIRLING GAP -KALKKIKIVIKALLIOT


Muutama viikko sitten telttailureissun yhteydessä käytiin myös kalkkikivikallioilla! Tämän kalkkikivirivistön nimi on Seven Sisters, ja vierailtiin reunimmaisella, jonka nimi on Birling Gap.


Maisemat olivat upeat! Täällä kyllä tunsi taas vaihteeksi olonsa harvinaisen pieneksi. :-D


Istuskeltiin rannalla jonkun aikaa, ja sitten noustiin takaisin kallion laelle ja lähdettiin tsekkaamaan kallioita toiseen suuntaan.


"Iik mikä pudotus!"


Päätettiin käydä pikaisesti kuvassa näkyvällä läheisellä majakalla. Ei se sitten ihan niin lähellä ollutkaan, mutta sen takaa aukesivat niin upeat näkymät, että koko kipuaminen ötököiden syötävänä hiostavassa, kosteassa hellesäässä tuntui sen arvoiselta. Eihän se siis niin paha ollut, mutta olosuhteet kurjistivat :-D


Näitä kuvia ei oo pahemmin muokattu, miusta nää oli kyllin kauniita näinkin. Upea paikka kyllä oli, itse asiassa yksi National Trustin kohteista. Mut nyt mie lähen töihin muutamaks tunniks, ja siitä sitten viikonlopun viettoon! Hyvää perjantaita kaikille :-)

2 kommenttia:

 1. Jo on hienoja kuvia, vaikka kamera latistaakin perspektiivin... tai oikeastaan korkeuserot. Kuvassa, jossa kurkistat reunan yli, voisi luulla ettei pudotusta ole ollenkaan, jos ei paremmin tietäisi.

  Kuva,jossa on kivet päälekkäin, on ihan mielettömän ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä... Nää on sellasia paikkoja, joiden villiä kauneutta ei vaan voi täysin vangita kuviin. :)

   Poista