sunnuntai 4. syyskuuta 2016

MIKKELI


Turusta tosiaan matkasin Mikkeliin ja tapasin siellä siskoni ja äitini. Siskoni muutti siis paikkakunnalle opiskelemaan tänä syksynä ja nyt oli vuorossa tupatarkastus! Sisko lähti kouluun ja minä ja äiti Mikkelipuistoon. Sieltä siis nämä kuvat. Matkalla kysyin äidiltä, mikä se Mikkelipuisto oikeastaan on ja mitä sieltä löytyy. En tiedä, kuului vastaus. No, nytpä tiedämme!


Mikkelipuistosta siirryttiin Kenkäveron tiluksille.


Näillä lampailla oli mahdottomasti asiaa. Ääni vain ei tainnut olla ihan vireessä.


Kenkäveron pihalta löytyy "Joulupukin piilopirtti", mahdottoman suloinen mökkerö, joka on sisustettu Joulupukkia ja hänen tonttujaan varten.


Mökin ulkopuolella kasvaa lentoporon- ja tontunsiemeniä.


Tilukset kierreltyämme oikeutimme itsellemme kahvihetken. Jaettiin äidin kanssa piirakkapalat puoliksi, joten molemmat saivat maistaa sekä lohi- että kantarellipiirakkaa. Namia oli!


Kierrettiin vielä kirpputori ja pari kauppaa, syötiin lounaaksi salaattia ja sitten hengattiin siskoni kanssa. Illasta otettiin suunta Savonlinnaan!

Reissullani kävin vielä Iisalmessa, Kuopiossa ja Jyväskylässä ennen paluuta Helsingin kautta Lontooseen. Valitettavasti loppulomalla ei kamera liikoja laulanut :--( Edes kameran akku ei loppunut, mikä hämmästytti suuresti. Koetan lohduttautua sillä, että tuli elettyä elämää ihan silmästä silmään eikä kameran linssin läpi. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti