maanantai 26. joulukuuta 2016

JOULULAHJAT

Moi!

Vihdoin pääsen esittelemään miun joululahjat. Miullahan kävi siis niin, että Suomeen tullessa matkalla melkein jokainen asia meni pieleen joka voi mennä, ja jokainen kulkuväline oli myöhässä. Lennot olivat yhteeensä 5,5 tuntia myöhässä ja olin kotona 26 tunnin matkustuksen jälkeen. Miulla oli välilasku Oslossa, ja sinne jäi miun matkalaukku. Sinne jäi siis joululahjat, vaatteet, kosmetiikat, ja tietysti läppäri ja kameran laturi. Kamera on mukana, mutta siitä on akku loppu. Piti lainata äitin konetta ja kameraa tätä postausta varten. enkä oo tottunut kuvaamaan äidin kameralla saatika muokkaamaan äidin kuvanmuokkausohjelmalla. Pahoittelen siis kuvien laatua!


Jossulta sain Puuskupuh-mukin ja Harry Potter -muistikirjan! 


Mammulta ja papalta sain rannekoruja, pesusienen ja ihanat ihanat villasukat!


Äidiltä kolmas mainosmokakirja ja ihana kirjankokoinen kangaspussukka.


Äidiltä myös ihana Marimekon pussukkalaukku.


Sari-tädiltä Finnish Nightmares -kirja ja Iittalan Tanssi-keittiöpyyhe. (Meni jopa sarjan nimi tällä kertaa oikein! Hyvä mie!)


Maija-kummilta maailman kaunein suklaarasia ja arpa, jolla itse asiassa voitin 5€!


Elina-siskolta Tanssi-lautanen ja peltipurkki, jossa oli sisällä joulusuklaakonvehteja ja salmiakkia! Apo- ja Sinikka-kummeilta samanlainen lautanen, ja karkkia jotka söin jo :p


Äidiltä helisevä onnenkaulakoru.


Äidiltä Pandoran pala, jota toivoin. Iskältä upouusi Nomination, jossa on Suomen 100-vuotispäivän erikoispala.


Äidiltä ja iskältä aivan ihanat Marimekon Lumimarja-paripussilakanat! Iiiihanat!


Marimekon Pieni pioni -tunikamekko! Tää on myös aivan ihana ja olihan tää myös yksi miun toiveista. Tää on ihanan pitkä ja joustava ja oonkin hengannut tässä viimeiset kaksi päivää :)

Oon ollut varmaan tosi kiltti tyttö kun sain näin ihania lahjoja! Britteihin jäi työnantajien lahjat ja nekin oli ihanat. Vielä on kaverit näkemättä ja sieltä pitäisi pari pientä lahjaa tulla. Ja huomenna saan vielä yhden lahjan, kun miun matkalaukku saapuu viimein tänne Savonlinnaan ja saan annettua kaikille miun lahjat! Hyvää Tapaninpäivää kaikille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti