maanantai 19. joulukuuta 2016

LATELY


Moro! Kaikenlaista on taas ehtinyt tapahtua. Sanni ja Juhani oli täällä visiitillä alkukuusta ja heidän kanssaan käytiin vaikka missä. Tuli jopa napattua kuva Oxford Streetin jouluvaloista sen kahden minuutin aikana, mitä sillä kadulla vietettiin. Ei kyllä yhtään haittaa että on keskusta jäänyt kokematta tähän jouluruuhka-aikaan. Käytiin myös Kauneimmissa joululauluissa merimieskirkolla.


Sunnuntaina 11. päivä oltiin kattomassa X Factorin finaalia livenä Wembleyssä. Meillä oli siinä mielessä hyvät paikat, että nähtiin hyvin lavalle, mutta telkkariin ei kyllä paikkamme vuoksi päästy. Suomenlippu oli mukana. Kaikki meidän ympärillä huusi Mattin puolesta minkä ehtivät ja oltiin ainoita Saara-faneja siinä.


Viime viikolla päästiin vihdoin pellavapään kanssa Winter Wonderlandiin, josta kehitin jonkun pakkomielteen tänä vuonna, että tytön kaa on sinne päästävä. Käytiin maailmanpyörässä ja lapsi kahdessa karusellissä reippaasti ihan itsekseen! Se ei nukkunutkaan päikkäreitä sinä päivänä, joten oltiin molemmat aika väsyneitä illan tultua.


Viikonloppuna kävin ostamassa vikat joululahjat ja bongasin samalla muutaman joulupukin! Lauantai-iltana kävin vielä babysittaamassa yhdessä uudessa perheessä, ja se oli kyllä tosi helppo keikka.


Itsenäisyyspäivän illalla mentiin kirkolle seuraamaan Linnanjuhlia ja sieltä tultuamme piti vielä sytyttää itsenäisyyskynttilät ja juoda iltatee Suomi-mukeista. Eilen sitten syttyi neljä kynttilää neljännen adventin kunniaksi.


Täällä on ollut pari päivää tosi sumuista, joten onneksi meidän Winter Wonderland -päivänä oli noin ihana sää. Tänään oon tietty taas töissä, mutta pallero on saanut taas superflunssan ja kätevästi myös potkaisi sylissä ryömiessään miun polvea niin, että polvilumpio muljahti, joten en uskalla lähtee kävelemään pitkää matkaa. Vietetään siis ihan rauhallista kotipäivää nyt vaan. Torstaina lento Suomeen jouluksi! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti