maanantai 5. joulukuuta 2016

JOULULAHJATOIVEITA


Tänäkin vuonna toisille on ostettu joululahjoja jo kaapit täyteen ja itsekin vilkuillut monia asioita kaupoilla, että tuollaisen voisin haluta joululahjaksi, mutta silti varsinaisia toiveita on hankala löytää. Tänä vuonna onnistuin kyllä omasta mielestäni erityisen hyvin, kun blogin listalle pääsi kokonaista kuusi asiaa! Lyhyestä virsi kaunis, siispä:

1. IITTALA TAIKA -sarjan lautanen. Miulla on nyt muutama astia tuota sarjaa ja oi kun ne on kauniita. Mukeja löytyy nyt jo kolme tai neljä, mutta lautasia ei oikeastaan vielä.

2. 50MM OBJEKTIIVI Olympukselta miun kameraan. Epärealistisin ja kallein toive, se on tämä. Mutta olis se ihana, ja valokuvaukseen tulisi taas ihan erilaista otetta.

3. MARIMEKKO PIENI PIONI -kuosi on aivan ihana, etenkin tässä värissä. Mekko tai paita kyseisessä kuosissa täyttäisi miun syvimmätkin haaveet.

4. AFRIKAN TÄHTI. Ollaan viime aikoina tykästytty pelailemaan lautapelejä ja tämän klassikon puuttuminen jättää tyhjän aukon lautapelikokoelmiin. Joko täys- tai matkaversio olisi siis myös erittäin toivottu lahja.

5. DESIGN LETTERS E niin kuin Essi. Tällainen kuppi olisi ihana, vaikken tiedäkään, mitä tarkalleen sillä tekisin :-D

6. SALMIAKKIA. Muut toivoo suklaata, minä salmiakkia, ja mitä kirpeämpi, sen parempi.

Näiden lisäksi olen esittänyt muutamia henkilökohtaisia toiveita, kuten lähipiirin ahkerimmille neulojille. Tärkeintähän joulussa on kuitenkin yhdessäolo ja etenkin nyt ulkomailla asuessa se perheen kanssa olemaan pääseminen, joten voisin toistaa periaatteessa joululahjatoiveeni vuodelta 1997, kun olin kaksivuotias: sukkahousut ja yhen karkin. Mutta onhan ne ihanat huolella valitut ja rakkaudella annetut paketit tietysti oma perinteinen ja mukava lisänsä jouluun. 

6 kommenttia:

 1. Jäi häiritsemään, mutta eikö tuo kuvassa oleva Iittalan lautanen ole Tanssi-sarjaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On......... Kuinkahan monta kertaa teen vielä tän saman virheen? :---D kiitos kun huomautit!

   Poista
 2. HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin (myöhäasä nyt jo kylläkin)! :)

   Poista
 3. Uus objektiivi tuo kyllä aina piristystä valokuvaamiseen! Sain nimittäin itse pari vuotta sitten uuden objektiivin joululahjaks.:D Ja Afrikan tähti on niin klassikko! Ihana peli.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuo kyllä! Varsinkin kun on nyt vaan kittiobjektiivi. Ja joo se on ihana! :)

   Poista