torstai 2. lokakuuta 2014

Mä missä lienenkin, niin tulen takaisin, sun rinnallasi oon


Moi!

Aikaa edellisestä postauksesta onki vierähtäny tovi jos toinenkin. Elämä täällä alkaa asettua urilleen ja aamulla tietää jo, mitä minäkin päivänä tulee tapahtumaan. On ollu ihanaa saada itelle rutiinit arkipäiville ja sen vastapainoks ihanan vapaita viikonloppuja. Suomessa olin usein buukannu kaikki päivät itelleni täyteen, mutta täällä saatan vaikka lötköillä ihan vaan kotona, kuten tänään. Niin paljon en tänäänkään edistyny että oisin koneen avannu, joten joudun sietämään mobiilibloggerin kykenemättömyyttä laittaa neliön muotosia kuvia isompana :-D niillä on siis sama kuvakoko ku suorakulmiokuvilla, mutta jostain syystä ne näkyy pienempänä, möh.

Viikonloppu näyttää hälyttävän tyhjältä, sunnuntaina mennään puistoon höyryjuna-ajelulle (teemana joulu, apua!) ja maanantaina on taas enkun tunti, mutta muuten ei oo suunnitelmia. Lontoossa oon ravannu paljon ja käyttäny rahani huolella junalippuihin, mutta näillä näkymin en oo sinne tänä viikonloppuna eksymässä. Viime viikonloppuna kävin myös kielikurssikaupungissani Bournemouthissa vierailemassa kielikurssin aikaisen isäntäperheen luona ja heidän mukanaan kävin vielä isovanhempien luona Poolessa. Aivan ihana reissu!

Eilen oli keskiviikko eli kuoropäivä. Tunnit mateli ennen ku kyyti tuli hakemaan, haha, en ollu yhtään innoissani! Kuorossa oli aivan ihanaa, ja sydäntä särkee jo nyt ku tiedän et tää lysti kestää vaan vuoden. Miun kyytiseura kuoroon on aivan mahtava, sellanen minuu 15 vuotta vanhempi nainen, jonka kanssa meillä synkkaa loistavasti. Enää 6 päivää että pääsen taas kuoroon!

Suomen lomaki on jo yllättävän lähellä, nimittäin tässä kuussa! Pääsyy reissuun on EYP:n istunto, jota pääjärjestän ja joka sivumennen sanoen voi tällä hetkellä aivan loistavasti, mutta oon kyllä innoissani rakkaiden näkemisestä siinä samalla. Ainut harmi on, että kuoro jää välistä XD Lentoja pitäis alkaa nyt vähitellen varailla siis.

Ja ihmeiden ihme, oon ollu täällä jo päivää vaille neljä viikkoa! Äkkiä se aika rientää. Tällä hetkellä oon todella onnellinen ja elämääni tyytyväinen. Länsirintamalta ei mitään uutta ;)


2 kommenttia:

  1. Ihania pikkusia siulla siellä hoidettavana, ihan supersöpöjä :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos! Ihan samaa mieltä oon kyllä :--)

      Poista