torstai 29. tammikuuta 2015

20th birthdayHellurei!

Täältä pesee taas sekalainen kokoelma kännykkään kertyneitä kuvia. Sieltä löytyy rauhallisen vapaapäivän aamun aamiaista, päivän asuja, koiraa lenkittäessä napsittuja kuvia, herkuttelua ja miun kaunista naamaa.

Eilen käytiin kuoron jälkeen kuorokaverin kanssa drinkeillä miun synttäreiden kunniaksi, ja tänään jäi teinivuodet taakse. 20 lasissa! Pelottavaa. Mutta ihan kivaa! Sain Mialta ihanan lahjan, peltirasian särkylääkkeille (ihastelin Mian omaa ja sen käytännöllisyyttä laukussa), nuottikuvioidun termosmukin (kadotin edellisen ja miun keskiviikkojen pituus on noin 17 tuntia, joten pientä piristystä kaivataan ja kahviloiden take away -kahvit tulee pidemmän päälle tajuttoman kalliiksi) ja ihanan näköisen kuppikakun, jota en oo vielä raaskinut syödä. Marmite-koirakin oli tänään aika söötti ja nukkui miun sängyllä. Yhtäkkiä se säpsähti hereille ja pomppas varmaan metrin ilmaan, ja sit se nukahti siihen uudestaan takapuoli reunan yli roikkuen :-D

Nyt istuskelen bussissa matkalla töihin. Onneks torstaisin saa nukkua pitkään ni rankka keskiviikko ei vie koko loppuviikon voimia. Vähän pelottaa ehdinkö ajoissa kun bussi oli myöhässä, toivotaan parasta!

Kiitos muuten blogilinkeistä, sain paljon uutta kivaa luettavaa! :-)

2 kommenttia: