lauantai 3. tammikuuta 2015

BUCKET LIST UPDATE: ICE SKATING


 photo IMG_4032_zps5819d934.jpg  photo IMG_4050_zps1941bd5c.jpg
:'----------D ehkä maailman rumimmat luistimet ikinä photo IMG_4042_zpscf129c60.jpg  photo IMG_4039_zps1a9a6e03.jpg
takki / coat h&m | huivi / scarf primark | leggingsit / leggings primark | lapaset äidin tekemät / mittens homemade by mum photo IMG_4059_zps72d81d06.jpg

Tuumasta toimeen, sanoivat Essi ja Mia kun ämpärilistansa julkaisivat. Nimittäin heti tänään lähdettiin luistelemaan! En olis ihan heti uskonut maksavani itteeni kipeeks jostain, mitä inhosin koko kouluajan yli kaiken. Miun nilkoissa on yliliikkuvat nivelet, eikä omat käsivoimat pienenä varsinkaan riittäny kiristämään luistimia niin tiukalle, että ne ois tukenu nilkkoja tarpeeksi. Inhosin luistelua, luistelun jälkeisiä kipeitä nilkkoja, painavaa luistelukassia, ulkoliikunnan korkeaa pakkasrajaa joka aiheutti jäätyneet varpaat sadoista villasukista huolimatta ja sitä, kuinka sain luistelutesteistä kutosia ja kuuspuolia. 

Mutta yllätysten yllätys: tänään oli kivaa! Luistimet oli kamalat ja sattui jalkoihin, enkä ollu luistellu ysiluokan jälkeen, mutta tuntuma palautui yllättävän nopeasti ja täällä tunsin itteni kerrankin hyväksi luistelijaksi. En kaatunut kertaakaan ja kompuroinkin vaan paristi (sillon ku rupesin tanssimaan musiikin mukana, pitäis muistaa että jäällä se ei ole yhtä helppoa, hah). Luistelin kevyesti ympäri rataa ja katoin ku vierellä muut veti nurin vähän väliä, heilui tuulimyllyinä käsiensä kanssa eikä niillä ollu hajuakaan vauhdin ottamisesta tai jarruttamisesta. Ja tykkäsin hirveesti. Nyt tuli kauhee luistelukuume! Totta kai sillon just, kun oon kaupungissa, jossa luistelu maksaa näin paljon. Suomessa pääsis ihan ilmaseks järvenjäälle tai urheilukenttien radoille.. mutta sillon ku siellä on ni sitähän inhoaa... totta kai!

Meillä oli ihan huippukiva iltapäivä ja oon tosi ilonen, että peruskoulu ei onnistunu pilaamaan jotakin liikuntamuotoa miulta kokonaan. 5/5!

--

Today I went ice skating with Mia in Winter Wonderland ice rink. I used to hate ice skating in school as they forced us to do it for too long and when it was too cold and I was never particularly good at it. I was actually one of the worst ice skaters on my class and always received the worst grades in ice skating tests. No wonder I never went ice skating on my free time and hadn't done it since secondary school so it had been 4 years. 

But, surprisingly, I had fun today, and not only because for once I wasn't the worst one on ice, haha. I actually felt like I knew how to do it. I could go ice skating again anytime now and sadly I'm too far away from Finland's free ice rinks... of course.

Anyway, I'm happy there is a sport that I actually like to do after all the endless school sports lessons. Our afternoon was super!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti