sunnuntai 18. tammikuuta 2015

the hardest thing in life is letting go of what you thought was real

 photo 008_zps07140d21.jpg  photo 005_zps8373be58.jpg  photo 052_zpsc1d86c1c.jpg  photo 011_zps4e2a26cc.jpg  photo 047_zps4aef6dd5.jpg  photo 015_zpsd4241e7a.jpg
kauluspaita / collar shirt levi's (tkmaxx) | legginsit / leggings premoda (prisma) | takki / coat h&m | laukku / purse primark | kengät / shoes river island

Moi taas!

Sitä lumisadetta ei koskaan saatu tänne asti. Vielä yöllä kännykän sääsovellus näytti lunta iltapäivälle, mutta tänä aamuna tilalla oli auringonpaiste ja lumihiutaleet olivat siirtyneet keskiviikolle ja torstaille. Auringonpaisteesta huolimatta sää oli aika kylmä, ja nilkat paljaana ja huivin kotiin jättäneenä hiukan palelin. Ei se kesä vielä täällä ole, pakko muistaa!

Käytiin kaupoilla, mutta ei ostettu mitään. Palattiin sitten mäkkärin kautta kotiin ja saatiin Emilia meille kylään. Oli oikein kiva rupatteluilta!

On muuten paljon kaikenlaista kivaa tulossa. Pian juhlitaan miun synttäreitä ravintolaillallisen muodossa, alle kuukauden päästä lähdetään Pariisiin ja helmikuun lopulla miun ihana perhe saapuu tänne lomalle. Ja helmikuun jälkeen koittaa jo kevät ja pääsee ulos hengailemaan ihan kunnolla. En malta odottaa vapaapäiviä, jotka käytän puistossa istuskeluun ja auringosta nauttimiseen. Voi jättää tuon ainaisen saman takin narikkaan ja käyttää monipuolisemmin vaatteita myös asukuvissa. Ai että!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti