maanantai 12. tammikuuta 2015

en pelkää vuorovettä enkä vieraita


 photo 013_zps659f6f5d.jpg
heh... laukusta tuli ihan eri näköinen kun vahingossa pidin sitä väärin päin :'D photo 040_zps0beae14e.jpg  photo 006_zps3afe91d0.jpg  photo 035_zps306ec014.jpg  photo 015_zps0df817cf.jpg
farkut / jeans vero moda | kauluspaita / collar shirt cubus | takki / coat h&m | huivi / scarf monki | laukku / purse seppälä | kengät / shoes citymarket photo 051_zps9a6a2825.jpg

Moikka!

Huhhuh millä kelillä paiskas. Vettä tulee sivusuunnassa millon tiheenä tihkuna ja millon vähän rajummin, sateenvarjolla ei tee mitään ja kaikkialla on harmaata. Saan olla onnellinen että näitä säitä on tänä talvena kärsitty varsin vähän, kun yleensä nää on enemmän kuin tyypillisiä Englannin talvessa.

Asukuvia olin kuitenkin päättäny vielä tänään saada, joten eikun ylös, ulos ja kuvaamaan. Tulos tosin ei ollut erityisen erityinen, mutta kelvannee. Blogi varmaan hiljenee pariksi päiväksi, on nimittäin töiden puolesta tulossa aika kiireiset kaksi päivää. Kuorokin alkaa jo keskiviikkona, jee!

Käytiin tänään Mian kanssa postissa ja taas vaihteeksi hakemassa kaupoista (vain) tarpeellisia juttuja. Löysin viimeinkin kivat kehykset Sannin joululahjaksi antamille kuville. Kotiin päästyäni laittelin kehykset paikalleen ja innostuin sytyttämään kaikki 10 kynttilää. Hihii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti