sunnuntai 25. tammikuuta 2015

LINKITÄ BLOGISI


Oon viime aikoina tuskastunut siihen, kun kukaan ei postaa. Tykkään lukea vähän pienempiä blogeja, tuhansien ihmisten seuraamat kaupallistuneet blogitkin ovat ihan kivoja, mutta mieluummin seuraan ihan tavallisten ihmisten blogeja, niitä, joissa ei joka päivä esitellä uusia yhteistyöjuttuja tai eilen ostettuja tonnin laukkuja. Tajusin, etten ole löytänyt uusia sellaisia blogeja pitkään aikaan ja monet vanhat lempparit ovat lopettaneet tai vähentäneet postaustahtia.

Nyt on siis tilaisuutesi! LINKITÄ BLOGISI KOMMENTTIKENTTÄÄN ja anna miulle uutta luettavaa! (Tää on myös miulle oiva tilaisuus testata, lukeeko tätä blogia kukaan muu kuin tuttavat facebookin kautta, haha!) Odotan innolla!

29 kommenttia:

 1. Tässä mun. Eksyin itse ihan ekaa kertaa tänään sun blogiin ja omani oon startannut uusiksi miljoonasti. Käy kurkkaamassa kiinnostaisiko se sua millään tavalla. :) http://ruusunlehti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. http://kuvailevainen.blogspot.co.uk

  Siinä olis omani :) Itsekin siis tällä hetkellä briteissä au pairina, ja sun blogia on ollut kiva lueskella!

  VastaaPoista
 3. http://outihelena.blogspot.fi

  21 vee tyttö opiskelee kauppatieteitä ja kirjoittelee myös valokuvapainotteista blogia omasta arjestaan ja elämästään :)

  VastaaPoista
 4. Hellooo Essi! En tiiä tiesitkö,mutta mullakin on oma blogi.
  Osoite on siis www.roosankirjotelmia.blogspot.com
  Terkuin Lontoo-kaverisi Rouge!

  VastaaPoista
 5. 18-vuotias media-assistentiksi valmistuva tyttö, joka on vasta
  uudestaan aloittanut päivittelemään lifestyle/photography blogia. :-)

  VastaaPoista
 6. Ainiin ja se linkki;--D > http://jepatzu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. http://iinavilhelmiina.blogspot.fi

  Pian 18-vuotiaan lukiolaisen blogi vailla näkyvyyttä, josta löytyy mm. paaljon kirppariostoksia ja muita löytöjä, asukuvia, ruoanlaiton ja leipomisen alkeita sekä hieman sisustusjuttuja!

  VastaaPoista
 8. ausku.blogspot.fi
  :)

  VastaaPoista
 9. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. http://amandajosefiina.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön blogi, jossa juttua sisustamisesta, kauneudesta, matkailusta, shoppailusta ja muodista :)

  VastaaPoista
 11. http://comewithanni.blogspot.fi/

  Kohta parikymppisen pikkukaupungin kasvatin lifestyleblogi.
  Pieniä juttuja suurilla kuvilla varustettuna :)

  VastaaPoista
 12. Kauppisneiti Helsinki/Vaasa suunnalta kirjoittelee elämästä kahden kaupungin välillä muodin, kauneuden, matkailun ja haaveilun kera! Pakko oli kommentoida tähän kun ollaan näköjään kaimoja ;)

  www.essiesophie.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. http://difl-kaisa.blogspot.it/

  Au pair -elämää täälläkin, tosin Italian auringon alla. 19-vuotias tyttö, joka rakastaa matkustelua, valokuvia, hyvää ruokaa, viinin juomista ja liian myöhään valvottuja öitä :)

  VastaaPoista
 14. http://outtamyheart-sara.blogspot.fi

  Olen 16-vuotias elämäniloinen tyttö. Rakastan auringonlaskuja, lumisadetta myöhäisinä talvi-iltoina, päivittäistä teekupillistani, muotilehtien selailua... Bloggaan pienistä asoista elämästäni. Asioista, jotka saavat minut hymyilemään. Toivon, että blogini saa sinutkin hymyilemään. Haluan luoda jotakin kaunista.

  VastaaPoista
 15. 22-vuotiaan neitokaisen tuore muoti/lifestyle/hyvinvointi -henkinen blogi. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! ♥︎ ♥︎ ♥︎ Blogiin pääsee tästä linkistä.

  VastaaPoista
 16. http://sydamellaniina.blogspot.fi/ Blogia kirjoittelee 21-vuotias opiskelija Helsingistä. Kirjottelen kuulumisiani, hyviä&huonoja hetkiä melko avoimesti. Teen myös erilaisia teema postauksia millon mistäki. Mielipiteitä, vaatteita, ajatuksia, eläimiä, läheisiä ihmisiä ja kaikkea muuta elämästäni.

  VastaaPoista
 17. http://saijis.blogspot.fi/

  20-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, juoksemista, pitkiä aamiaisia, kesää sekä kauniita laukkuja. Blogi sisältää myös reseptejä, paljon päivän asuja, tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :)

  VastaaPoista
 18. http://sidestreetblues.blogspot.fi :-)

  VastaaPoista
 19. http://veerajohannan.blogspot.com/

  VastaaPoista
 20. Lukion ekaa vuotta käyvä Kirkkonummelainen tyttö täällä kirjoittelee lifestyleblogia. Kirjoitan siis kaikkea mitä mun arjessa tapahtuu, sekä blogissa on myös paljon mielipidepostauksia! :)
  amiinvited.blogspot.com

  VastaaPoista
 21. http://sssannq.blogspot.fi/

  19-vuotiaan lahdessa asuvan naisen alun lifestyle-blogi :) !

  VastaaPoista
 22. http://www.rantapallo.fi/journeydiary/ matkailuaiheinen blogi (-:

  VastaaPoista