tiistai 5. toukokuuta 2015

four-day weekend

Sunnuntaina juhlittiin nuoremman tytön synttäreitä. Neitokainen oli pukeutunut Elsaksi ja kakku oli Frozen-teemainen ja puolet lahjoista oli Frozenia. Tuo kakun ympärillä oleva muovireunus päätyi tytön päähän "kruunuksi", hahah mutta hauskaa tuntui olevan sekä tytöllä että muulla perheellä että meillä vierailla! :-)
Missattuani Suomen ekan pelin, oon käynyt katsomassa sekä DEN-FIN- että NOR-FIN -pelit Famous Three Kings -pubissa West Kensingtonissa. Meiltä kun ei löydy samaa rekvisiittaa kun muilta suomifaneilta (pelipaidat, Suomen liput yms) niin pitihän sit jotenkin osoittaa ketä kannattaa. Kävin siis Superdrugista halvimman (ja ainoan.. heh) kunnonsinisen kynsilakan ja "taiteilin" Suomenliput kynsiin.

Ensimmäinen meidän seuraama peli oli Tanska-Suomi sunnuntaina, ja koska maanantaina oli Bank Holiday eli vapaapäivä, otettiin olutta peliseuraksi. Eilen en sitten juonutkaan kuin yhden kulauksen, koska tänä aamuna oli niin aikainen herätys. Ja rahapussikin tykkää!
Blondi-shampoot puntakaupasta, ihanan tuoksuinen vartalokuorinta ja bath bombit wilkosta :-)
Tänään hampurilaisilla Gourmet Burger Kitchenissä! :p
Tilasin itse suunnittelemani kännykänkuoren, kun edellinen lemppari halkesi kännykän pudotessa maahan. Onneksi se kuori hajosi eikä kännykkä :-D tää on tilattu siis wrappz-nimisestä nettikaupasta tasan sillä perusteella, että se oli siellä halvin. :-D 9-vuotias opasti: "tästä puuttuu iso alkukirjain ja piste!"
1 eilisen asu ennen peliä // 2 valmiina kannustamaan!
 Maanantaina ajauduin myös kavereiden mukana shoppaamaan. Pitkää neuletakkia on tehnyt mieli jo pitkään, ja nyt nää eriväriset kaksoset huutelivat miun nimeä Primarkin alerekistä. Sisältävät villaa mutta eivät kutita ja ovat malliltaan rakkautta. £5/kpl! Tähän Jorma Uotinen sanomaan "ei huono"!
H&M:ssä bongasin ohimennen nuo housut ja iskin niihin silmäni. Huomasin, että mallinukella ne ovat nilkkamittaiset, mikä tarkoitti sitten sitä, että ne on miulle todella lyhyet, kun H&M:n normaalimittaiset on miulle vähän nilkan ylle. Arvelin, että housujen lyhyys saattaisi näyttää suunnitellulta ja ihan hyvältä, tai sitten ei. Asia täytyi siis selvittää ja sehän tapahtui kiikuttamalla pöksyt sovituskoppiin. Miun makutuomarit olivat myytyjä ennen kuin itse näin itseäni edes peilistä, eli otettavahan ne oli! Eikä hintakaan ollut liian suolainen, £14,99. Mutta nyt se kukkaro sille tajuttomalle laihdutuskuurille, sillä pian, aivan pian saapuu kaksi erittäin mieluista, rakasta ja odotettua vierasta Suomesta käymään... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti