sunnuntai 31. toukokuuta 2015

now i long for yesterday


 Heipsun!

Kotiuduin Suomeen perjantain ja lauantain välisenä yönä yhdeltä muutamien muuttujien jälkeen. Koko lauantai kuluikin sitten ylioppilasjuhlajuttujen parissa. Ensin seurasin lakitusta ja sen jälkeen vietin loppupäivän Janikan juhlissa virallisena valokuvaajana toimien. Illasta suunnattiin vielä Sannin porukoita eli miun "toisia vanhempia" tapaamaan pitkästä aikaa, ja sieltä jatkettiin tyttöjen kanssa lukion päättäribileisiin. Meno tosin kuoli n. viisi minuuttia sen jälkeen, kun ylioppilaat lähtivät baariin, eli nukkumaan päästiin jo puolen yön aikaan.

Juhlapäivänä olin liikkeellä kutakuinkin tämännäköisenä. Tämä mekko on ostettu miulle peruskoulun päättäjäisiä varten, joista on nyt neljä vuotta aikaa. Ihmettelen, että mekko edelleen istuu noin hyvin. Onneksi, sillä itse ainakin olen edelleen ihan rakastunut tähän mekkoon! :)

Huomenaamulla hyppään junaan ja matkustan Helsinkiin, josta illalla lennän takaisin Lontooseen. Piakkoin luvassa kuvia ja tunnelmia itse lauantailta, ja ehkä muutama räpsy Janikan juhlista. Mutta nyt koneen läppä kiinni ja Nukkumattia tapaamaan! :-)


Miten teidän päättäri-/valmistujaisviikonloppu on sujunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti