sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Sunday

Kenkäosaston uutuudet! Oikeanpuolimmaiset Ted Bakerin ihanuudet ostin TKMaxxista todetakseni ne päivän kävelyn jälkeen liian pieniksi. Itku ja hammasten kiristys... Rakastuin niihin niin palavasti mutta ne vain tahtovat satuttaa minua. Rakkaus ei ole aina kivutonta.
No, eilen sitten oli hostäidin 40-vuotissynttärit, joille miut oli kutsuttu. Koska kaikki muut kengät olivat tilaisuuteen kelpaamattomia ja annoin Bakereille rukkaset, täytyi jostain löytää uudet baltsut. Joten Primarkista kotiutin nämä vasemmanpuolimmaiset hintaan £6.
Kertokaa nyt vaan ihmeessä, mitä teen noille Ted Bakerin ballerinoille. Ne on niin ihanat, mutta....

Heipsun hei!

Tänään oon viettänyt rauhallista kotipäivää, ja ah että tää tuli tarpeeseen! Oon siivonnut koko huoneen, imuroinut, vaihtanut petivaatteet (näihin uusiin ihanaakin ihanampiin ooppera-kuvioisiin, jotka löysin Primarkista!), pessyt neljä koneellista pyykkiä ja tiskannut pariinkin otteeseen. Ja kaiken tämän tehtyäni kello oli kaksi. Miten ihmeessä minä, tiskaamiseen helposti tunnin käyttävä ihminen, onnistuin tekemään tämän kaiken näin nopeasti!? Siivouksen jälkeen romahdin väsyneenä sängylle selailemaan amazonia ja tuskailemaan valinnanvaikeutta. Nukutti aivan vietävästi, mutta pakotin silmät pysymään auki, että sain kaikki 99 sivua etsimäni tuotteen valikoimaa selattua.

Siitä tulikin mieleen, että oon ollut tällä viikolla ihmeen väsynyt. Olen nukkunut päikkärit tällä viikolla joka päivä paitsi tiistaina ja tänään. Eilen päikkärit kestivät ruhtinaalliset 3,5 tuntia, kun kukaan ei ollut herättämässä. Senpä ansiosta myöhästyinkin sitten sieltä hostäidin synttäreiltä... Heh. Onneks ehdin vielä mukaan! Mutta niin, oon nukkunut ihan kunnollisia yöunia, syönyt samalla tavalla kuin aina ja popsinut tapani mukaan rauta- ja monivitamiinitabletteja. Silti iltapäivällä nukuttaa niin vietävästi, etten vaan kestä hereillä. Ja tänä aamunakin heräsin ennen yhdeksää, vaikka olisin saanut nukkua pidempään. Mikä miun unirytmiä vaivaa?!

Nyt taidan kuitenkin vaihtaa bloggerin Sinkkuelämän 6. tuottariin, joka on edelleen kesken! Heippahei!

PS: 5 PÄIVÄN PÄÄSTÄ SUOMEEN KÄYMÄÄN! Sanottaisko vaikka niin, etten millään malta odottaa!!!

2 kommenttia:

  1. Myy ne! Mitä kokoa ne on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on 6½ eli 39-40. En raaskis myydäkään vaikka tiedän että säästäminen on ihan tyhmää :-D

      Poista