maanantai 29. kesäkuuta 2015

Not so relatable posts

Kaikki varmaan tietävät nämä meemit sun muut, joita on internet pullollaan ja jotka todistavat milloin mitäkin väitettä keräten tuhansia tykkäyksiä ihmisiltä, jotka ovat samaa mieltä. No, jokaiselle kyllä löytyy niistä jotakin, mutta mie oon huomannut olevani ilmeisesti muiden mielestä erittäin outo. Tässä muutama, jotka ei päde minuun ollenkaan.
En oo koskaan onnistunu jäämään koukkuun yhteenkään tv-sarjaan tällä tavalla. Lapsenakin leikin tai luin mieluummin kuin katsoin telkkaria tai leffaa. Miulle sopii sellanen pari jaksoa viikossa -tahti sarjojen seuraamiseen ja silloinkin välillä kyllästyttää!
Nukun aina sukat jalassa, paitsi kovimmilla kesähelteillä. Kerran talvella kun kävin nukkumaan ilman sukkia, heräsin keskellä yötä nähtyäni unta siitä, että kävelin paljain jaloin lumihangessa. Heräsin siis jalkojen kylmyyteen ja katsoin parhaaksi laittaa villasukat jalkaan ennen unien jatkamista :-D
Ei. Inhoan suihkussa käymistä yli kaiken! Käyn toki suihkussa ja pidän puhtaasta olosta, mutta se itse suihku on yksi miun suurimpia inhokkeja ja suihkuun meneminen aiheuttaa aina sellasen "ääääh, onko ihan IHAN pakko mennä....!" -reaktion. Jos olis keino pysyä jatkuvasti puhtaana ilman suihkua, en varmasti kävis siellä ollenkaan. En osaa yhtään samaistua kavereiden haaveisiin kuumasta suihkusta kotiin päästyä. Mie haaveilen lämpimän peiton alle pääsystä: niin paljon kivempaa kuin suihku!


Pitää nimittäin olla todella erittäin epämukavat vaatteet, että ottaisin ne kotona pois. En edes muista, millon oisin viimeks vaihtanut vaatteet kotiin päästyä — itse vaihdan ne siis vasta nukkumaan käydessä. En yhtään ymmärrä miksei muut viihdy tavallisissa vaatteissaan kotonakin. Kuulemma ne on epämukavat päällä, mutta ei miulla ainakaan! En hanki enkä käytä vaatteita, jossa olo on epämukava, joten en koe tarpeelliseksi vaihtaa niitä rennompiin kotiin päästyä.
Miksi, oi miksi? En oo eläissäni tehnyt tätä enkä aio. En koe tarvetta sille, enemmänkin ajattelen, että vesi vähentää hammastahnan tehoa ja tätä kuvaa etsiessä itse asiassa törmäsin kuvaan, jossa sama asia todettiin (en kyllä tiedä, miten tieteellisesti todistettua se on, mutta ainakin omat ajatukset ovat samansuuntaisia).

Miksi et? En ymmärrä tätäkään. En koskaan ikinä laita ripsiväriä suu auki. Oon luullu senkin olevan urbaanilegenda, mutta ilmeisesti ei...?

Onko teillä jotain vastaavia "kummallisuuksia", valtaväestön juttuja jotka eivät päde teihin?

4 kommenttia:

 1. Tää oli todella kiva postaus!! :)

  VastaaPoista
 2. Olisitko tullut äitiisi? ;) Aika monesta asiasta olen kanssasi samaa mieltä, mutta ripsivärin levitän kyllä suu auki :D :D Ja suihkutteleminen on ihanaa, vesipisardoiden ropina iholla on kuin mikrohierontaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenties ;) Oon oikeesti nyllä niin monessa jutussa. Nyt ku näitä lapsia kasvatan täällä ni huomaan olevani kasvatuksessa samoilla linjoilla siun kanssa vaikka pienenä miusta jotkut säännöt oli niiiiiiin tyhmiä... :p

   Poista