lauantai 6. kesäkuuta 2015

SATURDAY BBQ PARTYOon tänä viikonloppuna talo- ja kissavahtina työnantajaperheeni talossa. Heitin perjantai-iltana tytöt äidilleen keskustaan ja palasin takaisin, olemaan omassa ihanassa rauhassani koko viikonlopun. Perjantaiaamuna kun asuintaloni koira räksytti taas keuhkojaan pihalle, en voinut olla miettimättä, miten ihanaa on päästä paikkaan, jossa on tasan niin paljon melua kuin itse aiheutan.

Jätin sitten kaukaa viisaasti kaikki pitkät housut kotiin, joten tänä aamuna jaloittelin Peckhamiin ja hain Primarkista perusleggingsit. Samalla mukaan tarttui totta kai yksi kesäinen paita.. Mutta ehkä palkkapäivänä pienoinen hemmottelu sallittakoon ;) Sitten käytiin Tian kanssa puntakaupasta pari kertakäyttögrilliä ja ananasta ja mehua, siististä katukojusta naurettavan halpoja maissintähkiä (£1/2kpl), avokadoa (£1/5kpl), kirsikoita (£1/kippo) ja mansikoita (£1,20/rasia) ja lidlistä lihaa ja halloumijuustoa, tultiin tänne ja pistettiin takapihalle pystyyn omat pikku grillijuhlat! Ella-kissa norkoili lähistöllä ja söi sitten nälkäänsä ampiaisen... :D Mutta koska Ellan ruoka-aika oli käsillä, käytiin sisältä Ellalle omat shebat omaan ruokakuppiin ja rouva sitten ruokaili tyytyväisenä meidän kanssa pihalla!

Sanoisin siis, että aivan loistava lauantai! Enkä olis uskonut, että saadaan näin mainio lopputulos punnan maksavilla kertakäyttögrilleillä... :-D Nyt vaan "rankan" päivän päätteeksi väsyttää jo aika armottomasti, joten taidan kääntää Netflixin päälle ja käpertyä peiton alle katselemaan House of Cardsia, heippa! :-)

1 kommentti: