sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

weekend


 photo IMG_6515_zpswjljowpm.jpg photo IMG_6529_zpsrk5tmf2c.jpg photo asu2_zpskuf2enxc.jpg photo brekkie_zpsu8fcksvb.jpg photo IMG_6590_zpskh5aypba.jpg photo asu1_zpsyugzjkkl.jpg photo IMG_6615_zpsjwysu0ng.jpg

Heipsu!

Eilen tosiaan Tia lopulta ilmoitteli itsestään ja päästiin kuin päästiinkin liikenteeseen. Käytiin katsastamassa East Street Market. Ostin sieltä kahdella punnalla Dorothy Perkinsin tunikan ja Cynthia Rowleyn villasekoiteneuleen. Olen myös haaveillut kauan hopeisesta rannekellosta, ja nyt ostin hyvin aidon Michael Korsin yhdestä kojusta kymmenellä punnalla ;) Puntakaupasta ostin hattaraa ja tultiin tähän meille istuskelemaan. Aika riensi sellaista vauhtia, että Tia jäi suosiolla yöksi ja tänään herkuteltiinkin ihanalla sunnuntaibrunssilla.

Ulkona on tällä hetkellä aivan typerä, kylmä ja sateinen keli. Kun Tia kohta lähtee, taidan vain kaivautua peiton alle leffoineni ja maata siellä loppupäivän. Kuulostaa aika hyvältä, eikö?

5 kommenttia:

 1. Näihin sun postauksiin kaivattaisiin uutta puhtia! Nää menee melko samalla kaavalla eli ensin kuvat ja sitten kuulumiset (jotka yleensä kertovat mitä oot ostanu)
  Kokeile laittaa kuvia tekstin sekaan niin, että myös pidempiä tekstipätkiä jaksaisi lukea. Myös uudenlaiset postaukset kuten esim. Myday olisi hyvä vaihtoehto. :)
  Äläkä käsitä väärin tykkään tosi paljon lukea sun blogia ja kun kerrot päivistäsi siellä, mutta jotain uutta ei olisi pahitteeksi.

  VastaaPoista
 2. Onhan nää aika samaa kaavaa, mutta just tänään julkaisin luonnoksissa roikkuneen vähän erilaisen postauksen. Juttu on se, että tää on lifestyle-blogi tai ehkä vielä enemmän julkinen päiväkirja, johon tallennan miun elämää. Pidän itse eniten siitä mallista, jossa teksti on kuvien jälkeen, siksi oon tehnyt niin. Eikä miun mielestä ole miun ongelma, jos lukija ei jaksa keskittyä lukemiseen. Nykyajan nuorista moni ei jaksa keskittyä lukemaan kokonaista kirjaa, koska on totuttu lukemaan poukkoillen ja silmäillen internetiä selatessa. Miulla ei oo mitään ongelmia lukea pidempiä tekstipätkiä, ikävää jos siun on. Mydayn olen tehnyt pari kuukautta sitten ja se löytyy täältä http://strawberryfilling.blogspot.co.uk/2015/03/my-wednesday.html

  Onko muita ideioita erityispostauksiin? :)

  VastaaPoista
 3. Oho! :D No en millään pahalla tarkoittanut, vaan mielestäni ihan asiallisesti esitin mielipiteeni? Ei ole ongelmaa lukemisessa, vaan ajattelin vain, että olisi miellyttävämpää lukea. Jos ei kestä kritiikkiä niin ei varmaankaan kannattaisi kirjoittaa 'julkista päiväkirjaa'. :)
  Ei ole enää ideoita sun blogia kohtaan, tee niinkuin tykkäät. Siirryn lukemaan sellaisia blogeja, jossa kestetään kritiikkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Esitit asiallisesti, ei siinä mitään. Oli mukava saadakin asiallista kritiikkiä. Mielestäni kestinkin sen :D Yritin vain avata vähän syitä, esim, että teksti on kuvien jälkeen koska itse olen pitänyt siitä malllista, niin se on ollut luonnollista. Ja koska tosiaan tuon mydayn olen tehnyt, niin siksi kysäisin, olisiko muita ideoita. Totta kai mielelläni toteutan, jos on ideoita. Miun päivät vaan ei oo tuosta parin kuukauden takaisesta mihinkään muuttuneet, joten en näe niin paljon ideaa tehdä mydayta uudelleen näin pian.

   Poista
  2. Nii kyllä ymmärrän sen, että päivät menee melko samaa rutiinia eikä oo hirveesti uutta kerrottavaa. Aattelin vaan, että jos tälläsen ostospostauksen sijaan tekisitkin esim. Semmosta videoo, jossa kierrät niitä katuja ja kauppoja niin sais lukijat vähän kuvaa millasessa ympäristössä elät. :)
   Mutta kyllä jaksaisin itse ainakin mydayta kattoa, vaikkei se hirveästi olisikaan muuttunut, mutta ehkäpä myöhemmin?

   Poista