maanantai 1. kesäkuuta 2015

Lakkiaiset 2015Noniin!

Täällä junassa olikin hyvin aikaa siirtää lauantain kuvat koneelle ja harrastaa valikointia ja muokkailua, Vielä pitäisi lähettää kuvat itse juhlakalulle ja ehkä parille muullekin lauantaina juhliaan viettäneelle, joista miun kameraan sattui hyviä otoksia!

Janikan juhlissa oli siis tämänsuuntaista tunnelmaa. Oikein onnistuneet juhlat ainakin miun puolesta, paljon hyviä valokuvia ihmisistä juttelemassa auringon lämmössä. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, alkumaljan kuohari oli erittäin herkullista (ainakin verrattuna siihen hirvitykseen, mitä tultiin ostaneeksi miun juhliin viime vuonna! yäk se oli pahaa, ja tätä kun maistoin, hyvä ettei leuka pudonnut. Ai, kuohari voi olla näin hyvääkin... :P)

Lakkiaisten huono puoli jos miulta kysytään on se, että ne on kaikilla samana päivänä. Synttärit esimerkiksi ovat paljon helpompi juhla, sillä parhaiden ystävien juhlat on ripoteltu pitkin vuotta. Vaan lakkiaiset on kaikilla samanikäisillä samaan aikaan, ja yhden juhlassa ollessa on toisen juhlista poissa. Se on harmillista, ensikin vuonna miun muutama ystävä kirjoittaa ylioppilaaksi, mutta en tule pääsemään heidän juhliinsa lainkaan, koska oma pikkusiskoni kirjoittaa samaan aikaan ylioppilaaksi myös. Aika mälsää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti