maanantai 17. elokuuta 2015

HöpinääKäytiin perjantaina tyttöjen kanssa keramiikkakahvilassa maalaamassa omat lautaset. Se oli tosi kivaa! Valitettavasti tää lysti oli aika kallista... Maksoin tietty oman lautaseni ja tarvikemaksuni itse, ja kun tuijotin vielä maalaamatonta lautasta edessäni, mietin, mihin taas syydän rahojani. Enhän osaa piirtää, saati sitten maalata. Otin sitten ihan rauhallisesti ja aloitin töhräämällä lautaseen jotakin. Yllättäen olen lopputulokseen ihan tyytyväinen! Sitten näin maalaamattomien astioiden joukossa teekannun... Haluaisin maalata joskus vielä sellaisenkin, mutten tiedä, riittääkö miun tuuri onnistumisessa sinne asti ;) Miun lautanen maksoi £11 ja aikuisen tarvikemaksu oli £5,50. Yhteensä pelkkä maalaaminen maksoi siis minulta £16,50 eli reilusti yli 20€. Mutta kivaa se oli!!

Viikonloppuna näin Tiaa ja käytiin Lewishamissa. En ollut koskaan ennen käynyt, ja koska bussin määränpää oli Lewisham Shopping Centre, jonka ulkopuolella olimme sopineet tapaavamme, istuin kyydissä loppuun asti, vaikka kaikki muut jäivät aiemmin pois. Bussi ajoikin johonkin hevontuuttiin varikolle, ja kun menin kysymään kuskilta missä ollaan, hän alkoi syyttää minua säikyttelemisestä :-D Teki mieli sanoa, että kukahan tässä säikytteli ja ketä, kun bussi ei koskaan saapunut pysäkille, jonka nimi olisi vastannut määränpäätä, ja ajoi sitten ties mihin. Mutta en sanonut, kysyin vain, miten pääsen sinne ostoskeskukseen. Ja pääsin kuin pääsinkin lopulta perille! Loppupäivä hujahtikin matkustuksessa, Lewishamista bussilla kotiin kesti n. 2 tuntia :)

Eilen menin Waterloolle tapaamaan ystävääni lounaan merkeissä. Ystäväni puhelin oli pois päältä eikä hän koskaan saapunut paikalle. Tunnin Pretissä teekupin ääressä istuttuani turhauduin ja lähdin pois. Kävin palauttamassa yhdet housut ja löysin samalla edullisen ja kivan säilytyskorin huoneeseeni.  Sitten kävin China Expressistä nuudeleita ja menin takaisin Waterloolle. Yllättäen siellä törmäsin toiseen ystävääni, ja hän oli menossa samaan junaan kuin minä! Menimme yhdessä Barnesiin ja minä menin käymään perheessä, jossa saatan aloittaa viikonlopputyöt. Sieltä lähdettyäni päätinkin kävellä kotiin, ja siinä vierähti noin tunti. Kiinnitin huomiota siihen, kuinka erilaiselta kaikki näyttää, kun kävelee kadun eri puolta kuin yleensä. Mietin lähellä kotia, olenko edes oikealla kadulla :-D Kotiin päästyäni viimeistelin huoneeni siivouksen ja mätin hyllyiltä rumat irtoroinat siihen ostamaani koriin. Nyt huoneeni näyttää huomattavasti siistimmältä! Ja myös tyhjemmältä. Seinälläni roikkunut taulu hyppäsi eilen alas ja hajotti lasinsa. Seinä näyttää nyt oudon tyhjältä, ja oikeastaan koko huone. Mutta en kyllä koskaan tykännytkään siitä taulusta... :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti