lauantai 29. elokuuta 2015

WINDSOR

 photo 449_zpsmgzfd1so.jpg photo 450_zpsyfgadtgg.jpg photo 481_zpsj0vwo5vx.jpg photo 477_zps5yyg75wg.jpg photo 458_zpshtj0ewih.jpg photo 456_zpsjwjrna1v.jpg photo 519_zpsude25y4l.jpg photo 502_zps5t0utnyg.jpg photo 523_zpsye0xadvx.jpg photo 494_zpsoi5pfefr.jpg photo 486_zpsctfnuchk.jpg photo 500_zpsbztoivpk.jpg photo 524_zpsgleihg2s.jpg

Perheeni ollessa Lontoossa teimme päiväreissun aurinkoiseen Windsoriin. Jos ihan rehellisiä ollaan, en tiennyt, että paikka on tuollainen turistirysä. Isäni toivoi, että matkustaisimme sympaattiseen pikkukaupunkiin, ja noh, Windsor oli kyllä ihan kaunis, mutta ei siellä sitä autenttista englantilaisen pikkukylän suloisuutta ja kauneutta ollut kyllä.

Reissullemme sattui loistava, lämmin ja aurinkoinen sää. Kiertelimme ympäri keskustaa, mutta emme raaskineet maksaa itseämme sisään Windsorin linnaan. Miksi kaikki nähtävyydet ovat niin kalliita Englannissa? Kuvitelkaa, jos Olavinlinnaan olisi 40€ sisäänpääsy, kuinka moni siellä kävisi?

Kiertelimme läpi muutamat Windsorin kaupat, herkuttelimme kakuilla ja italialaisella ruoalla. Äitini ja siskoni tekivät mainioita kirpputorilöytöjä, mutta itse en löytänyt mitään. Kävimme myös paikallisessa kirjastossa, sillä kirjastovirkailija-äitini on aina niistä kiinnostunut ;-) Illan tullen palasimme väsyneinä Lontooseen tyytyväisinä mukavaan päivään! :-)

2 kommenttia:

 1. Windsor näyttää niin kivalta, siellä haluaisin käydä! Ehkä seuraavan Lontoo-visiitin yhteydessä... Windsorin linnassakin ois kiva käydä :) Mutta en ihmettele että oli ihan täynnä turisteja, Lontoo, Windsor ja Bath taitaa olla ne Englannin top kolme pahinta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä kiva paikka! Joo, linnakin hpukuttelee, mutta se pääsylipun hinta... Aiai! Haha jep, uskon :-D

   Poista