tiistai 27. lokakuuta 2015

HAMPSTEAD HEATH


Moikka!

Sain sisäpiirin tietoa siitä, että Hampstead Heathissa on aika kaunis ruska. Kun sitten sopivasti kyseisen puiston lähin asemakin on kätevästi hisseillä varusteltu, oli tänään uskomattoman kauniin ja lämpimän sään takia aivan pakko rahdata taapero kärryissä päiväunille luonnon helmaan. Ja kun taapero siitä aikanaan heräsi, meidän riemuhan vain kaksinkertaistui, hän kun rakastaa ulkoilua yli kaiken! Nyt kun oli vielä superlämmin, 18 astetta! Varmasti viimeisiä päiviä tänä vuonna kun voi ilman lapasia tonkia maita ja mantuja.

"So why, love, should we ever pray to live a century / The butterfly that lives a day has lived eternity"

Kotona alkavat muuttohommat jo painaa päälle. Ei siinä, tykkään muuttamisesta! On ihanaa kantaa roinansa tyhjään huoneeseen ja luoda siitä oma koti. Olen pessyt pyykkiä niin ahkerasti, että pyykkikorini tyhjyys on ennätys. Olen myös pakannut joitakin vaatteita jo pois. Vähän vaan pelottaa, kuinka saan kaikki tavarat mahtumaan, kun ne matkalaukut, joilla reilu vuosi sitten tänne muutin, ovat pakatut ja huone näyttää edelleen täydeltä :-D Näinköhän kaikki mahtuu edes yhteen taksiin vai täytyykö niitäkin tilata kaksi..?! Onneksi ihanainen Tia on lupautunut auttamaan rahtaamisessa!


 Ostin viikonloppuna uuden kameran, ja tämän postauksen kuvat on otettu sillä. Kyseessä on Canon EOS 600D, jonka löysin käytettynä ja vieläpä hyvään hintaan. Kamera oli kaiken lisäksi myynnissä pelkkänä runkona. Mitäpä olisin turhaan maksanut kittiobjektiivista, jollaisen jo omistan ja jota erittäin harvoin käytän :-) Meitsi on siis vihdoin ja viimein saanut tämän pitkään vaivanneen kameraongelman ratkaistua! Tosiaan kun selailin joku aika sitten viime syksyn postauksia, törmäsin joululahjalistaani. Listassa oli lentoliput Suomeen, Fazerin piparisuklaalevy (joku sanoi että niitä ei muka enää saa, onko totta??!!), kannelliset pillimukit ja uusi kamera, vaikka se kamera ei realistinen toive ollutkaan. Nyt sain viimeisenkin kohdan listasta täyteen! Olisikohan siis aika kasata uusi joululahjatoivelista ja ottaa tavoitteeksi, että hankin ne roinat viimeistän jouluun 2017 mennessä? ;-)

Miun läppäri elää menneisyydessä, se näyttää että tänään olisi 26.10. ja että kello olisi 22:33. Säikähdän aina, kun katson tuota kelloa, että olenko oikeasti vielä hereillä :-D Tosiasiassahan kello on 21:06. Voisin ehkä yrittää ottaa ohjelmistoon päivämäärän ja ajan päivittämisen.. Mutta eikös se niin mene että ihan pikkujuttuja välttää aina viimeiseen asti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti