sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Viime vuoden tyylillä


Heips! Kattelin viime vuoden blogipostauksia ja olin tehnyt kännykkäkuvista tällaisia kollaaseja aika usein. Ihan nostalgian vuoksi ja purkaakseni kertyneitä kännykkäkuvia ajattelin, että teen näitä taas :-) Vielä jäi paljon kuvia varastoon, joten ehkä piakkoin tulee toinen nostalgiapostaus, haha. En tiedä tykkäättekö näistä, tykkäättekö? Miusta ainakin nää on silloin tällöin ihan kivoja. 

Vietän täällä laiskaa sunnuntaita sohvan pohjalla seuraillen The Great British Bake Offia, neuloen ja somettaen. Jokasyksyiseen tapaani neulomisinnostus on taas nostanut päätään ja toivon, että saan tällä kertaa tekeleeni valmiiksi ennen kuin ranteeni sanovat taas sopimuksen irti. 

Viikolla näin useampaakin vierasta Suomesta, sain tuliaisena karjalanpiirakoita, kävin Camdenissa pyörimässä, kahvilla, intialaisessa ravintolassa älyttömän hyvällä illallisella ja niin edelleen. Töissä oli kivaa ja viikko vierähti jopa pelottavan nopeasti. Aika kuluu muutenkin ihan uskomatonta vauhtia, viikon päästähän on jo marraskuu! Kelloja siirrettiin viime yönä ja sen vuoksi heräsin ilahduttavaan aikaan, 8:35. Nyt on toivoa jopa päästä ajoissa nukkumaan, että jaksaa vielä ensi viikon herätä aikaisin. Sittenhän onkin muutto edessä! 

Mutta nyt tartun taas neuleeseeni, heippahei ja kivaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Miusta nää puhelinkuvapostaukset on kivoja! Oikein kvaa vaihtelua kamerakuville, jotenkin kännykällä tulee napsittua kuvia niin erilaisista hetkistä ja erilaisella "asenteella", ei niin tarkasti. Me likes :-)

    VastaaPoista
  2. Mä ainakin tykkään kännykkäkollaasipostauksista myös, saa tulla lisää siis. :>

    VastaaPoista