perjantai 14. marraskuuta 2014

charity shopping in north camp

 photo 007_zpsf04e48c6.jpg
£4/kpl (tommy hilfiger & h&m) photo 018_zps0897a3ed.jpg
£19,99/ amazon.co.uk photo 003_zps71df6715.jpg
£3,50 (river island) / £8 (grace & mila) photo 015_zps48e00d5e.jpg  photo 039_zps3b256cf8.jpg  photo 013_zpsd7155b8a.jpg
£3,50 (fat face) photo 034_zps6cc5b5c4.jpg

Hellurei!

Vauva-arki ja miun omistamat paidat ei oo ollu oikein sovussa. Vauva tykkää hirveesti pyyhkiä naamaansa miun paitoihin, monet paidoista on valkosia ja osassa on avara tai venyvä kaula-aukko -> katastrofi. Lisäks aina kun oon lähössä kuoroon ni joka ikinen viikko oon kiskomassa yhtä ja samaa paitaa päälle, koska se on ainut kiva. Sit joudun aina tyytymään johonkin muuhun, ku en halua, että ne luulee miun omistavan vaan yhden paidan.

North Camp on pikkuinen kaupunki/kylä (?) tässä ihan meidän lähellä, se on siis huomattavasti lähempänä ku Aldershotin keskusta. Siellä muuten shoppailutarjonta rajottuu Bootsiin ja villin lännen vaatteita myyvään kauppaan, mutta hyväntekeväisyyskirpputoreja siellä on sitäkin runsaammin. Oon kaipaillu vähän kirppistelyä, joten päätin yhdistää tarpeen ja kaipuun ja otin tänään vapaapäivän kunniaksi suunnan North Campiin. Tyhjin käsin en joutunu poistumaan! Kattelin myös kaikkia ihania sisustusjuttuja ja haaveilin. Miun huonehan täällä on hyvin, hyvin yksinkertainen. Miulla on tosi vähän säilytystilaa ja kalusteina sänky ja yöpöytä (Y) Vaatekomerossa on yksi rekki ja puoltoista hyllyä. Onneks on sentään ikkunalauta koska muuten oisin pulmissa, haha. Haluaisin peilin ja jonkun taulun/julisteen tänne ja sit ehkä jonkun rasian yöpöydälle mihin saisin pikkukrääsää ku nyt toisessa yöpöydän laatikossa on aivan kaikki shampoosta silmälasien kautta passiin. Yhen rasian löysinki mut jätin sen oottamaan et jos löyän isomman/kivemman/muuten paremman, ja sit unohin käyä hakemassa sen :D Löysin myös pari kivaa koristetyynyä, mutta mietin, loukkaako miun hostvanhempia jos raahaan puol huoneellista sisustuskamaa kotiin, ku nehän kuitenki kiltisti tarjoaa tän huoneen ja kaiken. Joten ehkä otan ihan rauhassa vielä näitten haaveitten kanssa.

Mutta en oo syöny tänään ku kulhollisen muroja aamulla, joten taian lähtee kippaamaan murua rinnan alle. Adioos!

2 kommenttia: