tiistai 18. marraskuuta 2014

Eihän voi tuntea ihmistä joka ei kerro itsestään mitään

1. Take Courage, ihan kiva nimi paikalla :-D
2. Paluumatkan ylellisyydet
3. Naama 4. Ettie? Essie? Yrittäkää :-D
5. Upea kuva lipustani 6. Noniin

Heipsun!

Sunnuntaina siis tosiaan sivistin itteeni ihan urakalla. Aamupäivällä kävin hostmaman kanssa katolisen kirkon Jumalanpalveluksessa. Se oli tosi omituista, kaikkine polvistumisineen ja vierustovereiden kättelyineen. Siitä mentiin ostamaan kannellisia roskiksia (vauva on kiinnostunu roskien syömisestä viime aikoina heh) ja samalla reissulla ostin Wilkosta superhalpaa lankaa. Sukkapuikkoja siellä ei ollu, mutta sitten hostmama vinkkas miulle et hei tossahan on käsityökauppa, ja sieltä löysin ku löysinki puikot! Hostmamaa nauratti kauheesti koko miun neulomisinnostus ja se kyseli koko ajan, oonko tosissani. No, eka sukka on kohta valmis ja hostäidin naureskelut on jo muuttunu jatkuvaks wow-hokemiseks ;) Sit ku ajeltiin kaupungista kotia ni tajusin, et miun juna Lontooseen lähtee 40 minsan päästä, joten hostmama kippas miut suoraan asemalle. Onneks miula oli lanka ja puikot mukana, ois tullu muuten aika tylsää. Neulomuksineni keräsin katseita ja yks nainen jopa ryhtyi juttusille ja ihasteli miun "taitoja". Suomikavereille ku mainitsin neulomuksistani ni vastaukset oli "mieki pyöräytin just tossa yhet sukat" ja "miunki pitäis" ja "miun puikot on viuhtonu jo ties kuinka kauan joululahjojen parissa". Kulttuurieroja :--D

Lontoossa otin sitten tuben Archwaylle ja kävelin The Gatehouse -nimiselle pubille. Sen yläkerrassa on nimittäin teatteri, jossa toi Albert Herring -ooppera esitettiin. Juominenhan tuolla teatterissa oli sallittua koska pubin yläkerta. Mie hörpin vettä vaan mut siellä monet seuras oopperaa olutlasi kädessä :D Mutta se itse ooppera oli hirmu hyvä ja tykkäsin paljon, ainut vaan, et ne penkit oli siis aivan kamalat ja miun selkä oli kipee koko loppupäivän! Esityksen jälkeen jäin oottelee tätä miun esiintyjäkaveria ja siitä sujuvasti jäinki illalliselle koko esiintyjäporukan kanssa :-D Vihoviimein pääsin kotiin! Waterloolta oli pakko napata taas piparkakkulatte matkajuomaks ku väsy ja kylmyys iski.

Eilen oli taas enkun tunti ja sen jälkeen oli yhteinen lounas. Korealainen nainen kurssilta oli pyöräyttäny sushit ja iranilainen nainen banaanikakut. Aaah. 

Nyt taitaa vauva viimein heräillä aamun päikkäreiltä joten lähen takas sorvin ääreen, heihei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti