sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kuvapläjäys


Moikka taas!

Jätin läppärin Englantiin ja kadun sitä jo nyt. Ensinnäkin postaaminen on haastavampaa jos haluan postauksiin kameralla otettuja kuvia, ja joudun lainaamaan äidin tai siskon läppäriä. Eilen lainasin äidin ja siinä ei ollut photoscapea, jolla yleensä muokkaan kuvat ja en pidä viime postauksen kuvien laadusta enkä värimaailmasta. Toisekseen en saa puhelimeen ladattua uutta musiikkia, eikä miulla oo enää täällä cd-soitinta joten en pystyny kuuntelemaan myöskään tuota puhallinorkan cd-levyä kunnes äiti lainas miulle oman soittimensa. En myöskään saa tehtyä vuosikoosteen toista osaa sillä en varmasti jaksa väkertää sitä tabletilla saati puhelimella :-D Mutta kyllä mie täällä ilman konetta pärjäilen ihan hyvin ja ainakin tää kännykällä postaaminen on aika helppoo. 

Tänään käytiin mummolassa piirakkatalkoissa ja hakemassa kuusi. Mummon ruoka on niin hyvää, oisin voinu syödä vaikka kuinka paljon! Oli myös ihana nähdä mummoa, pappaa, enoa ja serkkua. Illalla meille tuli vielä kylään kummisetä vaimonsa kanssa. Kiva nähdä sukulaisiakin tän reissun aikana :) Hirveesti miulta kysellään Lontoossa asumisesta ja kaikesta, mutta ei se mitään miusta on kiva päästä pälättämään ihan urakalla!

Nukuin päivällä paritkin päikkärit kun tää flunssa iski päälle ihan kunnolla. Nyt kello on yli 11 eikä väsytä, äh. Jos mie kuitenkin yrittäisin saada unta. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti