tiistai 2. joulukuuta 2014

shopping list & christmas wishlist

 photo joululahjalista2014_zpsfa57a79d.jpg

Moikka!

Mainitsin aikoinani säästökuurista ja sen huipentumisesta massiiviseen shoppailuun. Säästökuuri alkaa olla takana päin ja shoppailupäivä, lauantai, lähenee lähenemistään. Tietenkään miun tänhetkinen elämäntilanne ei salli ihan sellasta estotonta ja riehakasta shoppailua, jota toivoin, mutta reissuahan ei peruta ja nyt vaan pidetään kukkaron nuoreja tiukemmalla. Asioita joita oon haaveillu on harmaa talvinen hame, uusi lompakko ja matta punainen huulikynä. Hameita oon etsiskellytkin, mutta ne on aina liian lyhyitä. Oma lompakko alkaa hajota ja se ei muutenkaan ole täydellisin, joten jos kiva edullinen yksilö löytyis, lähtis se varmaan mukaan. Ja tommonen huulikynä ois kiva kokeilla, kun tahmaisia huulikiiltoja oon niin huono käyttämään. Lisäks haaveilen sellasesta yksinkertaisesta ruutuvihkokuviohuivista (hieno selitys), oon nähny sellasen yhdellä bloggaajalla ja kuolannut sitä hänen asukuvistaan koko syksyn, mutta en löytänyt sellaista yhtään mistään!

Ripsari puolestaan on ollu loppumaisillaan jo vaikka kuinka kauan, ja uuden siis tarviisin. Samoin miun täydelliset mustat farkut meni repeemään lauantaina :---( Nyt ois siis uuden parin metsästys tiedossa, mustat farkut kun käy melkein kaiken kanssa ja niiden puuttuminen vaatekaapista on iso lovi käytännöllisyyteen.

Joululahjatoiveita en ollut pari päivää sitten ajatellutkaan. Nyt kun joulun todnäk täällä vietän, en edes odota lahjoja. Kokosin nyt tuohonkin osastoon pari juttua. Tuollaiset ihanat lasit kansilla ja pilleillä piristäis joka ikisen mehuhetken (oon koukuttunu täällä mehuun niin pahasti...)! Lisäks Fazerin piparkakkusuklaa on miun ehdoton lemppari ja nyt joudun olemaan ilman :---( Uuden kameran (samoin kuin valitettavasti läppärin, äh miksi kaikki maksaa niin paljon) hankinta alkaa olla ajankohtaista, ja sen takia nyt sen tähän pistin, vaikken todellakaan odota kenenkään sellaista miulle hommaavan! Viimesinä päivinä mieleen on hiipinyt ajatus, jos pyytäisin äidiltä ja isiltä sittenkin joululahjaksi lentoliput Suomeen. Se ois jo ihan tarpeeks iso ja ihana joululahja, jos pääsisin näkemään rakkaita. Mutta sekin riippuu siitä, löydänkö perheen ennen joulua ja tarvitaanko minuu töissä eli oisko miun edes mahdollista matkustaa.

Kokonaisuudessaan on hassua, miten vähän joulua oon ajatellut ja fiilistellyt. Joulukalenterin äiti anto miulle Suomesta mukaan viime visiitillä, ja olin jo ostanut edelliselle isäntäperheelle joululahjat, mutta omia lahjojani ja toiveitani en ollu yhtään ajatellu. Nyt kun päätin haluavani postata näistä tänne, miun piti pohtia vaikka kuinka pitkään ja kysellä Mialta että mitä mie nyt voisin haluta :--D Korostan nyt kuitenkin tähän, että älkää lähetelkö miulle mitään paketteja, ensinnäkään miulla ei oo nyt vakituista osotetta ja toisekseen miulla ei oo varaa lähetellä montaa hirmu kallista pakettia Suomeen! Yritän rakennella tänne itelleni joulua ilman lahjoja eikä se edes harmita!

--

I've been saving money for the past two months so that we could have a massive shopping tour on Oxford Street with my friends. The date of this very much expected tour is getting closer and closer and some money indeed successfully saved. Well, being kind of a homeless person in London, I shouldn't spend as much money as I planned. However, we are not going to cancel this, so I'll just buy less. I don't even need so much: only a new mascara and a new pair of black jeans (I broke my perfect ones last Saturday :C ). In addition I would like to find a new purse, a grey warm skirt and a matte red lip pencil.

For Christmas, I don't really expect anything. I'll probably spend Christmas here more or less alone so I don't expect any gifts. It would be too boring not to have any wishes, though, so. I'd love those glass thingies with lids and straws, they are just so cute. I love this special Finnish chocolate with gingerbread and I'm sad not to be able to find it from here. My camera has been dying for a long time already, and soon I should start looking for a new one. And, maybe, if it was possible (I don't know if it is yet) I'd wish for flight tickets to Finland to see my family. The last one is the only even slightly realistic one I've got, and I can't say if I could go at all yet. It all depends on if I have found a family before Christmas or not.

2 kommenttia:

  1. Accessorizessa (tulikohan oikein... :D) ainakin myydään tosi ihania ruutuhuiveja, kannattaa käydä katsomassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin tsekata, kiitti vinkistä! Tosiaan netistä ei löytyny millään kuvahaulla ees kuvaa sellasesta huivista, hahah. Oon ehkä liian vaativa :-D

      Poista