perjantai 12. joulukuuta 2014

MY 2014: outfits


 photo cats_zps4829cbeb.jpg photo apgknh_zps9f078e19.jpg photo mie_zpsda1cd211.jpg photo apeingae_zps36cd9b76.jpg photo engtlaekg_zpsbb9805b9.jpg photo apemginerg_zpsd8a368a1.jpg photo apgmr_zpsd29f7487.jpg photo epgmapdgo_zpsc10e11cf.jpg photo leagnag_zpse5de9943.jpg photo oqiaehg_zps785faf59.jpg photo mpgmeag_zps923da0fd.jpg photo paegnaeaegh_zps456a0b14.jpg photo latestt_zpsf1fb19a6.jpg photo pmeofmpqeg_zps4f3298cd.jpg photo oumliadnlg_zps9437e936.jpg

Moikka!

Yks miun lempibloggaajista oli toteuttanu tällasen vuoden asut -koontipostauksen. Päätin sitte kopioida idean ja tehä saman! Eka olin ihan epätoivoissani et eihän tästä tuu mitään enkä oo pukenu ylleni yhtään kivaa vaatetta koko vuonna, mutta ahkerasti kansioita selaillessa kuvia alkokin sit kertyä!

Alkuvuoteen verrattuna tuntuu, että miun tyyli on taantunu täällä Englannissa. Ensinnäkin miun vaatekaapista vähintään puolet on Suomessa, ja suhteellisen usein kaipailen jotain tiettyä paitaa tai jakkua, joita ei oo täällä mukana. Sit miulla oli tuo Aldeshotin kausi, jollon en näyttäytyny yhtään missään ja jollon vauva sotki kaikki vaatteet nopeemmin ku hurrikaani kaataa kyliä, joten siltä ajalta ei oo varmaan yhtään kivaa asua. Toisekseen täällä ei oo kokovartalopeilejä läheskään niin paljon ku Suomessa ja kolmannekseen käyn paljon vähemmän kuvaamassa. Siinä kootut selitykset siihen, miksi asukuvien määrä on vähentyny tällä puolella Eurooppaa.

Mutta näistä kuvista ei oo hankala löytää miun kahta lempivaatetta: punanen bleiseri ja tuo mm. toisen kollaasin viimeisessä kuvassa näkyvä atsteekkikuviopaita. Myös nuo viininpunaset farkut on ollu tosi kovassa käytössä. Ne on täälläki miulla mukana ja niitähän mie koko ajan käyttäsin jos voisin. Nyt toki täälläkin on talvi ja kylmä vaikkei niin kylmä ku Suomessa, mutta aamulla herätessä paleltaa ja se rajottaa halua laittaa päälle jotain kivaa ku mieluiten pukis vaan lämpimän hupparin ja laittais hiukset nutturalle ja nököttäis peiton alla koko päivän :D Mutta kuvia selaillessa sain kyllä vähän selvyyttä siihen, mitä vaatteita tällä kertaa tuon mukanani Suomesta visiitiltä palatessa. Haluan tuon muhkean punavihreäsävyisen raitahuivin, tuon atsteekkikuviorepun, vaalean farkkupaidan jossa on tummemmat taskut ja valkosen jakun.

Toiveissa olis että uus työ kun pakottaa raahautumaan ihmisten ilmoille ni saisin pukeuduttua kivempiin vaatteisiin taas ja ehkä pakottaisin vaikka Mian nappailemaan useemmin asukuvia. Nyt on lisäks tän blogin kanssa semmonen innostuskausi päällä että toivon tän kestävän koko ens vuoden, jotta jäis talteen vähän enemmän muistoja kun tältä vuodelta on jääny. Harmittaa ihan että kesällä postasin noin vähän, kun paljon kivaa kuvamateriaalia on jääny vaan kansioihin pyörimään ja paljon kivoja juttuja oon unohtanu ku en oo niistä tänne rustaillu. :(

Mitäs tykkäsitte tästä postausideasta ja/tai miun asuista? Mikä on teidän oma lemppari? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti