lauantai 20. joulukuuta 2014

Oi maani Suomi, synnyinmaa

 photo IMG_0975m_zps4f380050.jpg
Takki / Coat H&M 79,99 - 50% = 40€
Huivi / Scarf Monki 20€ (tätä huivia oon kuolannu blogeista koko syksyn ja kääntäny koko Lontoon ympäri samanlaista löytämättä. Vaan tulipa Helsingin keskustassa puolen tunnin tyhjä aika, mihis minä lähdin, no tietenkin Monkiin ja niitä oli vielä siellä! Elämä pelastettu!)
Tunika / shirt Seppälä
Leggingsit / Leggings Prisma (:D)
Kengät  / Shoes Rieker photo IMG_0953m_zpsbaa76a8f.jpg
sain ihanimmat joululahjat ikinä!!! (tuo cd on Rantasalmen puhallinorkesterin uusi levy! Oon niin onnellinen että pääsen kuuntelemaan noita kappaleita!) photo IMG_0987m_zpsc679ef39.jpg  photo IMG_0955m_zpsaf4cde16.jpg
Sanni on ihana. Niinku kaikki muutkin. photo IMG_1018m_zpsf7b0c945.jpg  photo IMG_0957m_zps089a23ab.jpg
 photo IMG_1015m_zps4caef742.jpg

Hellurei ja hellät tunteet!

Suomi on ihana maa. Täällä on ihania ihmisiä ja ihanaa lunta ja kaikki on ihanaa. Paitsi joulusiivous mutta siisti koti on kuitenkin ihana.

Kotiuduin torstaina kuuden aikaan illalla. Bussi Helsingistä kesti yli 6 tuntia, ah ihana Suomi ja pitkät välimatkat. Laskeuduin Helsinkiin keskiviikkoiltana ja olin yötä ihanan Karoliinan luona, josta sitten aamulla Karo vei miut bussille ja tulin myös käyttäneeksi ekaa kertaa ikinä Helsingin metroa, haha. Ja heti perjantaina oli päästävä Rantasalmelle lukion joulujuhlaan ja -messuun. Oli tosi ihana päästä näkemään kaikkia kavereita ja lukion joulujuhlaesitykset oli taas ihan loistavia! Sitten joulumessun jälkeen piti mennä Sannille nukkumaan, mutta eiköhän tytöt houkutellu minut ja Sanninkin mukaan baariin. Sannille menin kuitenkin sen jälkeen yöksi ja tänään ollaan hengailtu, otettu vähän kuvia ja pidetty hauskaa. Nyt oon kuitenkin kotona ja pieni flunssa yrittää iskeä päälle, ei kivaa. Taidan siis lähteä hakemaan teekupposen ja käpertyä lukemaan hyvää kirjaa. Heippa!

--

Hello from Finland!

I love it here. It's cold, snowy, cosy, I love my people, everything's lovely. (Except tidying the house for Christmas, but the tidy house is nice though)

I arrived in Helsinki on Wednesday night, stayed over at my lovely friend's place and took a bus home on Thursday. The bus took six hours by the way, this is Finland... I also happened to use Helsinki underground for the first time ever on Thursday, haha. On Friday I traveled to Rantasalmi where I used to go to upper secondary school. I met all my friends and took part in the school's Christmas party and Christmas service. After that we found ourselves going to a nightclub. Stayed over at my friend's place in Rantasalmi and today we have had a lovely, relaxed day. Now I'm at home and a cold is trying to catch me, so I might just have a huge cup of tea and read a good book. Bye!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti