tiistai 9. joulukuuta 2014

MY 2014: 1/2

TAMMIKUU
 photo tammikuu1_zps97adc69e.jpg
Tammikuussa oli ihana kylmä talvi, koulussa pukeutumisen teemaviikko, yksi kiva ilta kamuleiden kanssa (tai no varmaan useempikin mut joo), ja täytin 19.

HELMIKUU photo helmikuu1_zps6b8a4f61.jpg 
Helmikuussa oli miun murusten tyttöjen vanhojentanssit ja meiän penkkarit, euromusa, Euroopan nuorten parlamentin tämän vuoden istuntojen pääjärjestäjäkoulutus ja kiva reissu Veeran luo Saloon. Jouduin myös muuttamaan solulta pois, koska koulu loppui :(

MAALISKUU photo maaliskuu_zps18cb12f8.jpg 
Maaliskuussa aloitin taas työt Prismassa, mutta vietin paljon aikaa myös Rantasalmella musikaalin ja puhallinorkesterin harjoituksissa ja paljon näin myös kavereita. Kirjoitin 5 ainetta ja kirjoitusten jälkeen lähdettiin luokan kanssa abiristeilylle Tallinnaan.

HUHTIKUU photo huhtikuu1_zpsb1ddbf84.jpg 
Huhtikuu alkoi siellä Tallinnassa abiristeillessä, ja tuliaisena kotiin toin angiinan ja korkean kuumeen. Niistä parannuttuani paikasta toiseen juokseminen jatkui: musikaalin ensi-ilta lähestyi ja saapui, käytiin katsomassa Niko Kivelää Mikkelissä, käytännössä puoliks asuin Janikalla koska itellä ei ollut Rantsulla enää kämppää.

TOUKOKUU photo toukokuu1_zpsd22e28a1.jpg
Toukokuussa oli viimeiset musikaalit ja vappukonsertti. Veera teki Salosta vastavisiitin meille ja "opiskelin" pääsykokeisiin. Loppukuusta olikin ylppäreiden vuoro!

KESÄKUU photo kesaumlkuu1_zps72c3b941.jpg
Kesäkuussa vietettiin ihania tyttöjen mökki-iltoja, kävin pareissa yliopistojen pääsykokeissa, käytiin Sannin ja Janikan kanssa Tallinnassa, vietettiin mahtava juhannus, söin hyvää grilliruokaa, aloin tehdä enemmän vuoroja Prismalla ja käytiin Epin kanssa yhden illan roadtripillä, jossa saatiin idea, joka poikikin isomman roadtripin kesän lopulla. Mutta siitä lisää toisessa osassa, samoin kuin muista loppuvuoden jutuista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti