torstai 6. marraskuuta 2014

Good life


Terrve!
Täällä taas, ei mitenkään erityistä mutta halusin tulla kertomaan, miten hyvältä miusta tuntuu! Tänään juteltiin työehdoista sun muista hostmaman kanssa ja kaikesta muustakin siinä sivussa, ja miusta tuntuu, että voin oikeesti luottaa täällä sekä näihin että itteeni. En ollu tajunnutkaan, kuinka stressaantunut ja pipo kireellä olin edellisessä perheessä - olin nimittäin sielläkin elämääni tyytyväinen ja ajattelin kaiken olevan hyvin. Nyt kun asiat on niin paljon paremmin ni tajuaa, kuinka paljon parannettavaa parin viikon takaisessa elämässä oli.

Sain myös tänään tehtyä osoitteen- ja puhelinnumeronmuutokset pankkiin! Nyt pitäis kaiken muun olla kondiksessa, mutta lääkärille oon rekisteröityny Camberleyssä ja sille pitäis varmaan jotain tehä vielä. Hotsäiti myös kysy, onko miun huone hyvä. Rohkaistuin sanomaan et tarviisin lisää henkareita ja haluaisin pyykkikorin ja siinä sit hostmama kysäs että haluanko leveemmän sängyn ja nyt sitte saan ne kaikki :--) Käytiin tänään myös ruokaostoksilla torilla, haha ihanaa! Hostmama kurvaili korin kanssa poimimassa parhaimpia perunoita ja kauneimpia hedelmiä ja mie kökötin vauvan kanssa ja katoin monttu auki ku ihmiset oikeesti teki kunnon kauppaostoksia torilta! Sit hostmama esitteli miulle keittiön jokaista kaappia myöten ja käytiin päivärutiinit läpi ja näillä on kuivausrumpu!! Uskomatonta. Huomenna oon eka kertaa vauvan kanssa kahestaan päivän ja lauantaina lähenki sit viimein Lontooseen näkemään kamuleita :)

Miula on hirmusen hyvä fiilis lallalllallaaaaa~

4 kommenttia:

 1. I would read all of this, but I'm affraid I wouldn't undterstand a shit :D anyway greetings for my fav. model, haha! :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh Gabi, should I start translations just for you? WHEN WILL WE MEET? :*

   Poista
 2. Oii ku kuulostaa nii ihanalta!:)

  VastaaPoista