sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

arvoisat musiikin ystävät, hymyä huuleen!

 photo 018_zpsavyeibuc.jpg photo IMG_7154_zpsqupsjo7f.jpg photo 050_zps7u2rfdi7.jpg photo menossa_zps3ynmtfmc.jpg photo 026_zpsw9tact4x.jpg photo kaisuliini_zpsskzj4v0e.jpg photo 002_zpshopn9bau.jpg photo 030_zpsibqtb8fo.jpg photo 012_zpsydeckfc6.jpg photo 054_zpshklpkadc.jpg

Heipsun!

Käytiin tänään kattomassa Lyceum-teatterissa Leijonakuningas-musikaali Kaisun, Kaisun äidin ja siskon kanssa. Olin ennen musikaalia ihan täpinöissäni! Harmi vaan että ulkona satoi kaatamalla, kiharat meni lyttyyn >:D

Lyceum-teatteri on tosi upea ja meillä oli aivan loistavat paikat. Ja se musikaali... Itkin heti alusta lähtien, se oli niin upee, henkeäsalpaava ja tajuton. Visuaalinen toteutus oli upea, ja heti se avausnumero oli vaan niin uskomaton, että ei siinä mitään muuta voinu ku haavi auki ja sydän pamppaillen tuijottaa. Musiikki, lavastus, puvut, näyttelijäsuoritukset... Kaikki oli niin upeeta ja uskomatonta. Musikaali oli kaunis, surullinen, hauska, kiehtova ja niin, upea. Enimmäkseen tuijotin vaan mykistyneenä, mutta välillä nauroin ihan vedet silmissä. En voi oikeesti kuin suositella, ihan uskomatonta!

Oli ihan pakko ostaa tietysti vähän muistoja. Hihi. Mietin vähän, pitäiskö kustomoida paidasta vähemmän yöpaidan näköinen ja enemmän päiväpukeutumiseen soveltuva, mutta saa nähdä. Korkkasin jo mukin ihanalla mukillisella teetä, täydellistä.

Kun musikaali loppui, olin niin sanaton. Kesti hetken aikaa toipua ja palata tähän maailmaan, haha. En oo hetkeen kokenut mitään noin mieletöntä. Nytkin mieli on seesteinen ja onnellinen, noin suuri tunne-elämys kyllä tuo rauhaa ja onnea. Ei miulla oo ku ylistäviä sanoja, ihan uskomaton päivä. En voi kylliksi kiittää Kaisun äitiä lipusta! 

2 kommenttia:

 1. Lontoon musikaalit on kyllä kaikki varmasti ihan uskomattomia. Mulla oli samat fiilikset Phantom of the Operasta mitä sulla tuosta, se oli jotain ihan tajuttoman upeeta... Leijonakuninkaan minäkin haluaisin nähä, samoin Wickedin! Kaikki Lontoon kuuluisat musikaalit on varmasti enemmän kuin näkemisen arvoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti, oi kun ois rahaa ni kävisin kattomassa kaikki! :-D

   Poista