lauantai 28. maaliskuuta 2015

I'm like a rubber band until you pull too hard, yeah, I may snap and I move fast

 photo 010_zps4fy79a0g.jpg  photo 035_zpsiggrxuwr.jpg  photo 024_zpsfrxtuxws.jpg
farkut £38 /topshop tall photo 017_zpsq0mwhwmu.jpg
t-paita £4, kengät £3, laukku £10 /Primark photo 005_zpsppivnjqa.jpg  photo 009_zpszf4ggwhy.jpg  photo aerjp_zpsk70xs7e3.jpg
kauluspaita £5,99 /2nd hand (zara), harmaat kehykset £1/kpl /Poundland photo 002_zps2tczamsg.jpg

"Tänään en osta mitään", sanoi Essi kun aamulla kotoa lähti. Pyh. Essi osti.

Ihan oikein näette, sain uuden objektiivin! Äiti bongas haukkana tän Suomessa facebook-kirppikseltä uskomattomaan 20€ hintaan, ja Lontooseen käymään tullut Kaisu siskoineen ja äiteineen toi sen miulle samalla. Kyseessä on siis Canon EF 35-80mm 1:4-5.6, filmikameran objektiivi alunperin ja aika vanha, mutta loistavassa kunnossa ja pintapuolisen testailun perusteella oikein miellyttävä. Kotona vasta huomasin, että siinä on lisäksi kiinni tuo uv-suojalinssi! Objektiivissa ei tosin ollut etu- eikä takalinssisuojusta, joten jouduin tilaamaan molemmat. Ebaysta yhteensä £2,49, hmm, enpä joutune vararikkoon. Sitten harhauduin vaihteeksi Primarkkiin, ja sehän oli sitten virhe se. Tosin tuo laukku on nyt vihdoin niin iso, että kuoronuotit mahtuvat siihen, eikä tarvitse enää keskiviikkoisin ottaa niitä kangaskassissa mukaan ja unohdella kassia kaikkialle... Siniset farkut kävin ostamassa megalomaanisen vaatekriisin jälkeen. Yritin, en onnistunut: vaatekaappini ei toimi ilman sinisiä perusfarkkuja. Nyt ne löytyy. Ah. Kauluspaita puolestaan tarttui British Heart Foundationilta mukaan torstaina. Hinta oli korkeahko ollakseen kirppistuote, mutta a) se on ihan kuin uusi ja b) rahat menevät hyväntekeväisyyteen, joten onnistuin perustelemaan itseni kassalle kaivamaan rahoja pussistaan.

Vaan ei siihen tämän viikon rahankulutus loppunut. Muistin vihdoin pyytää perjantain 29.5. vapaaksi, vapaan sain, ja tänään ostin lentoliput Suomeen! Ylppäriviikonlopuksi kutsuu siis armas Suomen maa, enkä malta odottaa. Matkalaukku on jo puoliksi pakattu! (heh, no kidding. siellä on talvitakit ja -kengät..) Nyt sitten laittaakin Essukka kukkaronnyörejä aika tavalla tiukemmalle, ettei tarvitse turvautua puuroon loppukuuksi ;)

Niin ja sitten tietysti syvennytään tarkemmin siihen, mitä sivusin toisessa kappaleessa (kuulostinpa hienolta. hyh) eli KAISU ON LONTOOSSA ja se on aivan ihanaa!! Kaisu oli siis miun kämppis koko lukioajan ja ihan paras sellainen. Kaisulla oli ihan parhaita juttuja, muistan edelleen Kaisun opettamat muistisäännöt joihinkin ruotsin ja venäjän sanoihin, joita en millään meinannut oppia ja sillä on/oli myös maailman paras ärsyyntyneen essin rauhoitustaktiikka. Se antoi miun meuhkata aina kun ärsytti, katto vierestä ja hymyili lempeesti ja kun lopetin, sanoi edelleen hymyillen "sie oot essi ihana". :-D toimi aina! Tänään käytiin Kaisun ja Kaisun siskon ja äidin kanssa pitsalla, kirjaamassa ne sisään hotelliin ja sitten jätin ne ostelemaan musikaalilippuja. Sitten Kaisun äiti laittoi kohta perästä viestiä... Oli mokoma ostanut miullekin lipun huomiseen Leijonakuninkaan päivänäytökseen. Lähti melkein jalat alta kun luin siitä, oon halunnu nähdä Leijonakuninkaan vaikka kuinka kauan ja huomenna pääsen sinne!!!! IHANAA! Aavistuksen minuu häiriköi se ajatus, että miun lippu on varmasti ollu aika kallis (kyllä, koska se on ainoa syy miksen ole käynyt siellä jo) ja nyt Kaisun äiti on ostanu sen miulle vaikka mittää en oo tehny ansaitakseni sen...... mutta LEIJONAKUNINGAS ah elämä on täydellistä!

Nyt mie meen nukkumaan, heippa! Jos näkisin vaikka tänä yönä vähän terveempiä unia, viime yönä Bellatrix Lestrange tappoi miun kaverin, joten tänä yönä voisin uneksia vaikka hienoista valokuvista ja Leijonakuninkaasta. Kiitooos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti