sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

people fall in love in mysterious ways, maybe it's all part of the plan

 photo 025_zpswwh42axh.jpg photo 006_zpsg5s6wjk5.jpg photo 094_zpscw50z3jj.jpg photo 059_zpsdcpokwtk.jpg photo 080_zpsuyoziwsb.jpg photo 015_zpseyyinmik.jpg photo 021_zpsgopqht9n.jpg
paita / shirt forever21 | hame / skirt promod | laukku / bag h&m | takki / coat primark | huivi / scarf monki | kengät / shoes vans (office) photo 004_zpsviv3fugo.jpg photo 007_zps1qy4cdmm.jpg photo 099_zpsmimfzffz.jpg photo 113_zpsum8qni85.jpg

Moikka!

Tänään oli ihanan aurinkoinen päivä (tai on siis vieläkin...) ja päätettiin Mian kanssa jaloitella taas Wandsworthiin shoppailemaan. Syynä oli se, että halusin ostaa pyyhkeitä primarkista ja Mia halusi ulos kahville. No, kaikki Primarkissa käyneethän sen tietää, että se on tosi vaarallinen paikka. Aioin kävellä silmät kiinni pyyheosastolle, valita pyyhkeet ja kävellä silmät kiinni kassalle. Mutta eihän siinä tietenkään niin käynyt, heh. Tulin ostaneeksi muutakin tarpeellista ja tarpeetonta, siis esim sukkahousuja, mansikkakarkkeja ja sellasen pyykkitelineen, jonka saa roikkumaan esim. suihkuverhon tangosta ja jossa on klipsuja eli siihen saa esim. sukat helposti kuivumaan. (Miun puolustukseksi on kerrottava, että jätin kaikki haaveilemani ihanat paidat ostamatta!) Ja sitten ostin Herra Kissan! Mia esitteli meidät toisillemme ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Hehe. Herra Kissa syrjäytti vartijanallen paikan sängyllä, koska se  sopii paremmin sisustukseen. Vartijanalle sai muuttaa nojatuoliin.

Nyt haluaisin lähteä ulos. Voi kun olis vielä pari astetta lämpimämpää niin tuolla auringonpaisteessa myös tarkenisi hengailla ja nauttia. Nyt tulee vähän vilu. Tai sitten pakkaan lämpimimmät vaatteet päälle. En tiedä. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

 1. Ihania nuo kirsikkapuut! Ite aina kuvailen niitä ihan innoissanu kun vaan sattuu vastaan :D ja tosi suloiset sisustustyynyt sulla :)

  VastaaPoista
 2. Jep, tuoksukin on ihana! Kiitos :p

  VastaaPoista