perjantai 4. maaliskuuta 2016

LONDON DOCKLANDS

 se on jäätä!

DOCKLANDS.

Docklands on Lontoon itäpuolella sijaitseva satama-alue, joka on todella laaja. Miun kokemukset toistaiseksi rajoittuu siihen lähinnä keskustaa olevaan osaan. Mutta sen perusteella oon ihan rakastunut koko alueeseen. Dockit eli satama-altaat on kauniita, ja itse saarikaupungista kotoisin olevana veden läsnäolo rauhoittaa ihan eri tavalla kuin mikään muu. Täällä on hankalaa ymmärtää olevansa miljoonakaupungissa, kun maisemat ovat niin idyllisiä. 

Miulla on näitä kuvia vaikka kuinka paljon lisää, mutta olen hukannut ne kansioiden syövereihin. Kuvia on niin paljon, etten ole koskaan oikein saanut aikaiseksi koota niitä postaukseen. Hehe. Ehkä jonain päivänä :-) Sillä välin oon vaan ylettömän onnellinen, että saan kokea tällaista kauneutta viikoittain. Ei kenelläkään voi olla näin kauniita maisemia työmatkalla, eihän? Parasta on lähteä taaperon kanssa kävelylle satama-altaiden ympäri. Eihän sellainen ole työtä vaan terapiaa.

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Alkupuolen sumukuva on pysähdyttävä ja heti sen jälkeinen lokkikuva vallan hauska... joka lokilla oma poiju tai joka poijulla oma lokki :D (vai oliko ne edes poijuja...?)

    VastaaPoista